Δημήτρης Μαχαίρας: “Έχω δεχθεί bullying και…”

Δημήτρης Μαχαίρας: “Έχω δεχθεί bullying και…”

Για το bullying που δέχθηκε σε μικρή ηλικία και πως κατάφερε ο ίδιος να το αντιμετωπίσει μίλησε στη ραδιοφωνική πρεμιέρα της εκπομπής stΑΡΤmusic στον ΑΡΤ FM, ο Δημήτρης Μαχαίρας.

«Στο Δημοτικό είχα δεχθεί και εγώ bullying, ήμουν ένα πολύ αδύνατο παιδί με γυαλιά, θυμάμαι με προσφωνούσανε ο «γυαλάκιας». Μέσα μου με ενοχλούσε πολύ. Ήμουν ο γυαλάκιας που έκανε παρέα με τον βούζα τον χοντρό. Βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους πολλές φορές. Το οποίο δεν είναι ευχάριστο» σημείωσε ο Διονυσάκης από το «Καφέ της Χαράς» και πρόσθεσε:

«Φαντάζομαι bullying δεν δέχονται μόνο τα μικρά παιδιά. Εγώ ήμουν πολύ κοινωνικό παιδί και εξωστρεφής οπότε με το χιούμορ μου και όλα αυτά το πάλευα. Οπότε δεν ήταν τόσο δύσκολο για εμένα, μετέπειτα κάτι άφησε γιατί με το που ανακάλυψα τους φακούς επαφής πήγα και πέταξα τα γυαλιά και έβαλα φακούς επαφής για να μην ήμουν ο «γυαλάκιας» οπότε φαντάζομαι κάτι έμεινε».

«Δεν με χτύπησαν, αλλά λογομαχίες. Έκανα παρέα με τον χοντρό της τάξης που τον αποκαλούσαν «βούζα», καθόμασταν και στο ίδιο θρανίο. Δηλαδή δύο διαφορετικά παιδιά καθόντουσαν μαζί. Έτσι γίνεται και μια ομάδα αν θέλεις για να προφυλαχτείς. Επειδή μας ακούν και γονείς και όλα αυτά ξεκινούν από πολύ μικρή ηλικία, θα πρέπει οι γονείς να μάθουν τα παιδιά να αντιμετωπίζουν το διαφορετικό με έναν πάρα πολύ ωραίο τρόπο και διακριτικό. Το διαφορετικό δεν είναι λάθος! Το διαφορετικό το αγκαλιάζουμε! Το αγαπάμε! Δεν το περιθωριοποιούμε» πρόσθεσε ο Δημήτρης Μαχαίρας.

Όσον αφορά τη συνέχιση της σειράς του ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Μαχαίρας αποκάλυψε: «ξεκινάμε τα γυρίσματα την επόμενη εβδομάδα αφού κάνουμε τα τεστ μας με ασφάλεια πάντα. Προσέχουμε για να έχουμε! Το Οκτώβριο ξεκινάμε! Έχουμε υποβληθεί δύο φορές σε τεστ Κορωνοιου. Αν έχουμε κρούσμα σταματάνε τα γυρίσματα. Τώρα θα ξανά κάνουμε γιατί στις 14 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε τα γυρίσματα πάλι».

«Στο «Καφέ της Χαράς» ξεκίνησα από φοιτητής. Με φώναξαν να κάνω δοκιμαστικό για την καινούργια σειρά του Χάρη Ρώμα και της Άννας Χατζησοφιάς. Έκανα το πρώτο δοκιμαστικό, πάρα πολύς κόσμος. Μετά από είκοσι ημέρες και δεύτερο δοκιμαστικό, τρίτο δοκιμαστικό και μου λένε στο τρίτο δοκιμαστικό ξέρεις έχει κλείσει ο ρόλος του Μπιλι. Αλλά μας αρέσεις πολύ. Τότε κοίταγαν μόνο για τον ρόλο αυτό. Θα γράψουμε κάτι μικρό για εσένα θα σε ενδιέφερε; Και έτσι δημιουργήθηκε ο ρόλος του Διονύση. Δηλαδή καθαρά από εμένα και τη σκέψη των δύο σεναριογράφων εκείνη τη στιγμή. Δεν υπήρχε δηλαδή ο ρόλος του Διονύση» τόνισε ο ηθοποιός.