Δημήτρης Μακαλιάς: «Έχουμε φάει πόρτα από την ΕΡΤ»

Δημήτρης Μακαλιάς: «Έχουμε φάει πόρτα από την ΕΡΤ»

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», βρέθηκαν ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Αντιγόνη Ψυχράμη.

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων μίλησε για το ενδεχόμενο να τους δούμε σύντομα σε μια εκπομπή στο κομμάτι της παρουσίασης, ενώ ο Δημήτρης εξήγησε γιατί “ναυάγησε” η συνεργασία με την ΕΡΤ.

«Πολλά χρόνια είναι της μόδας τα ζευγάρια στην τηλεόραση αλλά για πολλά χρόνια η Αντιγόνη αντιστέκοταν σε αυτή την σκέψη» σημείωσε ο Δημήτρης Μακαλιάς προσθέτοντας «τον τελευταίο καιρό είναι η αλήθεια πως έχει μπει λίγο το μικρόβιο γιατί μας αρέσει πάρα πολύ.»

Μάλιστα, όταν ο ηθοποιός δήλωσε πως θα μπορούσαμε να τους δούμε σε μια εκπομπή που να αφορά τα παιδιά, η Σίσσυ Χρηστίδου θυμήθηκε τις συζητήσεις που ο ίδιος είχε προδώσει πως έκανε με τη δημόσια τηλεόραση για μια σχετική εκπομπή.

«Νομίζω ότι έχουμε φάει λίγο πόρτα από την ΕΡΤ! Ενώ είχαμε πάρει έγκριση και είχε περάσει η πρόταση, τελικά έγινε μια ανάκληση της δουλειάς αυτής» παραδέχθηκε ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Ήταν μια εκπομπή για παιδιά, είχαμε κάνει έναν πιλότο, είχε εγκριθεί και προχωρούσε. Άμα δεν κάνει και η ΕΡΤ κάτι τέτοιο, το οποίο δεν έχει καθόλου εμπορικό χαρακτήρα αλλά πιο πολύ εκπαιδευτικό χαρακτήρα… Αλλά δυστυχώς η αλλαγή της διοίκησης έφερε και αλλαγή σε αυτό. Οπότε είμαστε στον πάγο»