Δημήτρης Αλεξάνδρου: “Τα εφηβικά μου χρόνια που καθόμουν και σε κοιτούσα μπροστά από την τηλεόραση και…”

Δημήτρης Αλεξάνδρου: “Τα εφηβικά μου χρόνια που καθόμουν και σε κοιτούσα μπροστά από την τηλεόραση και…”

Τους τηλεθεατές της αποχαιρέτησε συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια αποφάσισε να αποχωρήσει από την τηλεόραση και να ολοκληρώσει την συνεργασία της με τον Alpha, μετά από 15 χρόνια.

Έτσι η εκπομπή της έριξε αυλαία και όλοι οι συνεργάτες της, παλιοί και καινούργιοι, βρέθηκαν στο πλευρό της.

Χαρακτηριστικό είναι, πως αρκετοί ήταν αυτοί που έκαναν αναρτήσεις στα social media, με αφορμή το μεγάλο φινάλε της Ελένης Μενεγάκη.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί της για επτά χρόνια και θέλησε να κάνει μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να την ευχαριστήσει δημόσια.

«7 τηλεοπτικά χρόνια δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη αρχή για μένα στην τηλεοπτική ζωή μου … η τα εφηβικά μου χρόνια που καθόμουνα και σε κοιτούσα μπροστά από την τηλεόραση και έλεγα πωωωωωω τι γυναικάρα θεέ μουυ πόσο θέλω να την δω από κοντά.

Όταν πέρασαν τα χρόνια και ήρθα καλεσμένος σε σένα δεν το πίστευα το όνειρο μου έγινε πραγματικότητα όταν με κοίταξες στα μάτια τα ‘χασα όσοι σε ξέρουν με καταλαβαίνουν … έχασα τα λόγια μου … ηλεκτρικό ρεύμα με διαπέρασε πέρασα το πρώτο σοκ….. αλλά αυτό που θα πω μετά από τόσα χρόνια που σε ξέρω με μεγάλη βεβαιότητα είναι ότι όσοι γοητεύονται με το έξω σου που να γνωρίσουν και το μέσα σου … σε ευχαριστώ πολύ για όλα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.