Δημήτρης Αλεξάνδρου: “Η Μαρία Καλάβρια είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να βγάλω από τη ζωή μου”

Δημήτρης Αλεξάνδρου: “Η Μαρία Καλάβρια είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να βγάλω από τη ζωή μου”

Καλεσμένος στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη, βρέθηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ο Δημήτρης μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην πρώην σύντροφό του, Μαρία Καλάβρια, με την οποία συνεχίζει και συνυπάρχει επαγγελματικά μαζί της ακόμα και μετά τον χωρισμό.

“Δεν είναι εύκολο να συνυπάρχεις επαγγελματικά αφού έχεις χωρίσει. Δεν θα σου πω ότι είναι εύκολο ή ότι είναι δύσκολο. Απλά ποτέ δεν επέλεγα τον εύκολο δρόμο. Η Μαρία είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλω να βγάλω από τη ζωή μου για πολλούς και διάφορους λόγους. Οπότε προσπαθώ να κάνω το ακατόρθωτο, αν είναι ακατόρθωτο, που δεν είναι ακατόρθωτο. Αλλά θα μου πει κάποιος σουηδική σχέση, σκανδιναβική.

Δεν είναι σουηδική σχέση, είναι όλα μέσα στο μυαλό. Είναι από πιο πρίσμα βλέπεις την κατάσταση. Όταν βλέπεις και χαίρεσαι με έναν άνθρωπο που έχεις μαζί σου, γιατί σε έχει βοηθήσει σε πολλές καταστάσεις και πολλά πράγματα, θέλεις να τον έχεις δίπλα σου. ‘Όταν σου βγει το εγωιστικό κομμάτι και δεις ότι δεν θες αυτόν τον άνθρωπο να τον πληγώνεις, γιατί ένα πράγμα που δεν μου αρέσει στις σχέσεις μου και πολλοί άνθρωποι το κάνουν, ακόμα και από ένα απλό φλερτ, είναι να δείξει ποιος έχει το πάνω χέρι.

Είναι κάτι που δεν μου αρέσει. Δεν το έκανα στα 16 μου, δεν θέλω να δείξω αν είμαι όμορφος, άσχημος, να σου βγάλω ή να μην σου βγάλω την ανασφάλεια σου. Είναι κάτι το οποίο είναι αδιάφορο, ξενερώνω, χωρίζω, φεύγω. Θέλω να περνάω τόσο όμορφα και να περνάει τόσο όμορφα και άλλος, που να μην θέλω να το συζητήσω και να μην χρειαάζεται να πάω παρακάτω.”, είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.