Δεν φαντάζεστε πώς αποκαλεί η Ελένη Βιτάλη τη νύφη της, Βαλέρια Κουρούπη

Δεν φαντάζεστε πώς αποκαλεί η Ελένη Βιτάλη τη νύφη της, Βαλέρια Κουρούπη

Η Βαλέρια Κουρούπη έγινε γνωστή, από τον ρόλο της Λίλης στο σίριαλ «Εκείνες κι Εγώ» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο, όμως την συνδέει και κάτι άλλο με τον πρωταγωνιστή καθώς η μητέρα της ηθοποιού είναι αδελφή με τη Ναταλία Τσαλίκη, σύζυγο του Γιάννη Μπέζου.

Η Βαλερία μεγάλωσε σε καλλιτεχνική οικογένεια αφού και οι γονείς της και οι θείοι της ασχολούνται με την τέχνη. Ποια είναι όμως η πιο όμορφη συμβουλή που της έχει δώσει ο σπουδαίος ηθοποιούς Γιάννης Μπέζος;

«”Μην τα παίρνεις τον εαυτό σου στα σοβαρά” και ακόμα μία…”Για να είμαστε καλοί ηθοποιοί πρέπει να ζούμε τη ζωή μας, να πονάμε, να κλαίμε, να κάνουμε έρωτα. Έτσι είσαι καλός ηθοποιός, όχι με εμμονή και αυτισμό στο θέατρο”», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You Weekly.

Η Βαλερία όμως ζητά τη γνώμη και της πεθεράς της, της Ελένης Βιτάλη, παρά το ότι η ερμηνεύτρια δεν αγαπά τις συμβουλές. «Η Ελένη είναι της καρδιάς άνθρωπος. Θέλει να κάνω δικά μου πράγματα , με θεωρεί πολύ δυνατή. Με λέει… Μπουμπουλίνα», εξηγεί η ηθοποιός.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.