Δεν φαντάζεστε ποια ηθοποιό έψαξε στο google ο Μελέτης Ηλίας πριν συνεργαστούν για να θυμηθεί ποια είναι

Δεν φαντάζεστε ποια ηθοποιό έψαξε στο google ο Μελέτης Ηλίας πριν συνεργαστούν για να θυμηθεί ποια είναι

Συνήθως, όταν ο Μελέτης Ηλίας περπατά στο δρόμο, τον αναγνωρίζουν αλλά δεν τον φωνάζουν με το όνομά του αλλά «Σάββα», το όνομα του ρόλου που υποδύεται επί τέσσερα χρόνια στη σειρά Το Σόι Σου στον Alpha και νιώθει όμορφα που ο κόσμος τον θεωρεί δικό του άνθρωπο.

Εκτός από την επιτυχία του σίριαλ, είδε την ταινία Bachelor 2, όπου πρωταγωνιστεί, να «σπάει τα ταμεία», ενώ υποδύθηκε τον Στέλιο Καζαντζίδη στην παράσταση Στέλιος Καζαντζίδης: Η Ζωή του Όλη. Γι αυτά και πολλά άλλα μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό People.

Δεκατέσσερα χρόνια έκανες μόνο θέατρο. Ήταν συνειδητή επιλογή;

Όταν τελείωσα το Θέατρο Τέχνης –οι άνθρωποι που με προσέγγισαν ήταν του θεάτρου–, ξεκίνησα στο θίασο του Θόδωρου Τερζόπουλου και μπήκα για πέντε χρόνια στην ομάδα του θεάτρου Άττις. Είχαμε πρωί πρόβα, βράδυ παράσταση και ανά ένα μήνα πηγαίναμε σε Φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο. Με τέτοιο πρόγραμμα δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις κάτι άλλο παράλληλα. Στη συνέχεια πήγα φαντάρος και επιστρέφοντας δούλεψα για μία πενταετία με τον Στάθη Λιβαθινό.

Όταν έκλεισαν αυτοί οι δύο κύκλοι, δούλεψα με νέους σκηνοθέτες σε πιο εναλλακτικούς χώρους. Κάποιες φορές είχα δουλειά και κάποιες άλλες όχι. Ταυτόχρονα, ήρθε η γέννηση του παιδιού, ο έγγαμος βίος και άρχισε να με αγχώνει το γεγονός ότι δεν μπορείς να ζήσεις 100% από το επάγγελμα του ηθοποιού. Τότε μου έγινε η πρόταση για Το Σόι Σου. Ήθελαν έναν ηθοποιό γύρω στα 35, έμπειρο αλλά φρέσκο πρόσωπο για την τηλεόραση. Πριν συμφωνήσουμε, μου ζήτησαν να κάνω ένα δοκιμαστικό με τη Βάσω Λασκαράκη. Μπήκα στο google να τη δω – την ήξερα αλλά ήθελα να τη θυμηθώ. Από το πρώτο δοκιμαστικό δέσαμε!