«Δεν περίμενα η Βίκυ Καγιά να ‘ναι τόσο κουτσομπόλα»

«Δεν περίμενα η Βίκυ Καγιά να ‘ναι τόσο κουτσομπόλα»

Η Μέγκι Ντρίο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι Yes» για την κριτική που δέχθηκε από την Βίκυ Καγιά και ανέφερε:

«Τις τελευταίες τρεις μέρες δέχομαι ένα είδος επίθεσης από την Βίκυ, δεν ξέρω γιατί, χωρίς όμως καν να έχω έχω αναφερθεί στην ίδια. Οι δηλώσεις της είναι λίγο ειρωνικές προς το δικό μου το πρόσωπο».

«Όταν πάντως άκουσα την δήλωση στην εκπομπή θεώρησα ότι υπήρξε μια ειρωνεία εκεί στην ατάκα. Σαν να λέει πως «η Μαρτίνα είναι κάτι ανώτερο, δεν μοιάζει στην Μέγκι, σιγά». Δεν την είχα για τόσο κουτσομπόλα» συμπλήρωσε η πρώην παίκτρια του GNTM. «Την βλέπω να βγαίνει να κάνει δηλώσεις κουτσομπολίστικες, χωρίς καμία ουσία για μένα».

«Έχουμε χάσει λίγο τον μπούσουλα. Δεν πάμε να σχολιάσουμε εμένα σαν πρώην παίκτρια του GNTM, όπου κακά τα ψέματα δεν πέρασα εύκολα και την πορεία μου αλλά το «ουράνιο και το τόξο» και το κατά πόσο μοιάζω στις φετινές παίκτριες του GNTM» πρόσθεσε η Μέγκι Ντρίο.

«Συγνώμη κιόλας, Βίκυ μου, άμα σε ακούω μία δύο τρεις δεν θα με υπερασπιστώ; Δεν θα πω την γνώμη μου;» αναρωτήθηκε εμφανώς αναστατωμένη η Μέγκι.

«Θα ήθελα να πω στην κυρία Καγιά στην επόμενη συνέντευξη που θα αναφερθεί το όνομα μου να ακούσω ίσως ένα σχόλιο για την πορεία μου» κατέληξε η Μέγκι Ντρίο.