«Δεν θα υπάρξει επανένωση του “FRIENDS”, αλλά Ross και Rachel είναι….»

«Δεν θα υπάρξει επανένωση του "FRIENDS", αλλά Ross και Rachel είναι....»

Αν όλα αυτά τα χρόνια και μετά το τέλος του «F.R.I.E.N.D.S», πιστεύατε ότι θα υπάρξουν νέα επεισόδια της σειράς, τώρα έχετε την επίσημη απάντηση.

O συνδημιουργός της διάσημης αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς David Crane δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του κατά τη διάρκεια ομιλίας σε πάνελ, ότι μια επανένωση του αγαπημένου τηλεοπτικού προγράμματος, των συντελεστών και ηθοποιών, δεν θα γίνει ποτέ.

Και παρά τη δήλωση που προκάλεσε θλίψη σε πολλούς θαυμαστές, ο Crane μοιράστηκε και ένα καλό νέο: Στο μυαλό τους ο Ross και η Rachel είναι ακόμα ζευγάρι.

Ο Crane είπε ότι παρά το πόσο πολύ θέλουν οι fans να παρακολουθήσουν νέα επεισόδια, στην πραγματικότητα δεν θέλουν. «Δεν θα συμβεί ποτέ. Κάναμε τη σειρά, τελείωσε!», είπε ο Crane. «Γι’αυτό δεν θέλετε να δείτε περισσότερα επεισόδια, επειδή η σειρά είχε ευτυχισμένο τέλος».

Σε ερώτηση της ηθοποιού Rachel Bloom, που βρισκόταν στο πάνελ, για το μέλλον της σχέσης των Ross και Rachel, ο Crane απάντησε «Είναι ακόμα μαζί. Δούλεψαν επί δέκα χρόνια τη σχέση τους». Όσο για τους Monica και Chandler, ο συνδημιουργός απάντησε ότι κι εκείνοι είναι μια χαρά μαζί.

Πηγή: The Wrap