Δεν θέλουν τον Τραμπ ούτε στα ξενοδοχεία του

Δεν θέλουν τον Τραμπ ούτε στα ξενοδοχεία του

«To καλύτερο πράγμα επάνω στον Ντόναλντ Τραμπ», είπε η Χίλαρι Κλίντον την Κυριακή το βράδυ «ίσως να είναι τα παιδιά του» και η ομάδα ανάπτυξης των ξενοδοχείων Trump, φαίνεται να συμφωνεί με αυτό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Politico, η εταιρεία με επικεφαλής τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο και τα τρία του παιδιά, ανακοίνωσε το νέο brand των ξενοδοχείων, το οποίο θα φέρει το όνομα Scion.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ένα εγχείρημα της εμπορικής αυτοκρατορίας του Τραμπ δεν θα φέρει το όνομά του και ίσως στόχος του Trump Organization είναι να «βγάλει από το κάδρο» τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο, έπειτα από τα ψέματα, τις δηλώσεις «φωτιά» και τα σκάνδαλα που ξέσπασαν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.

Σήμερα, υπάρχουν ενδείξεις από τον επιχειρηματικό κόσμο και τους καταναλωτές ότι ο Τραμπ έχει χάσει τη λάμψη του: Λίγες ημέρες προτού ξεκινήσουν οι συνεδριάσεις του ΔΝΤ με την Παγκόσμια Τράπεζα, το περιοδικό New York παρατήρησε ότι όλα τα πεντάστερα ξενοδοχεία στο κέντρο του Μανχάταν ήταν «κλεισμένα», εκτός από αυτά του Τραμπ.

Από την άλλη, η Foursquare ανέφερε ότι τον περασμένο Αύγουστο τα check-ins στα ξενοδοχεία και γενικότερα στους δημόσιους για το κοινό χώρους του Αμερικανού υποψηφίου μειώθηκαν κατά 10%.

Όλα αυτά μπορεί να είναι τυχαία, ωστόσο η μάρκα Τραμπ ενδέχεται να στιγματιστεί μελλοντικά, ακόμη κι εάν μέχρι στιγμής δεν έχει χάσει πελάτες.

Πηγή: Fortunegreece.com