“Δεν είμαι σίγουρος ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα τα καταφέρει τόσο καλά! Παραείναι γλυκιά…”

“Δεν είμαι σίγουρος ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα τα καταφέρει τόσο καλά! Παραείναι γλυκιά…”

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not”, ήταν καλεσμένος ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε μερικά τηλεοπτικά πρόσωπα, ενώ σχολίασε και την παρουσία νέων ανθρώπων στα κανάλια.

«Οι καλοκαιρινές εκπομπές κατά βάση δεν πηγαίνουν καλά. Η ενημέρωση είναι πάρα πολύ σοβαρή αυτή την εποχή. Καμιά ψυχαγωγία δεν μπορεί να χτυπήσει την ενημέρωση. Με εξαίρεση τον Γρηγόρη, η παραγωγή αποφάσισε να βάλει τρία παιδιά που δεν είναι δοκιμασμένα στην τηλεόραση. Το πείραμα καμιά φορά πετυχαίνει. Με αυτή την έννοια εγώ την πιστεύω τη Μαλέσκου. Πιστεύω πως πρέπει να βγαίνουν νέα πρόσωπα στην τηλεόραση. Αλλιώς είναι σε ένα τοπικό κανάλι και αλλιώς να δοκιμαστείς σε ένα πανελλήνιο κανάλι. Δεν είμαι σίγουρος ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα τα καταφέρει τόσο καλά. Παραείναι γλυκιά, παραείναι ευγενική. Οπότε δεν ξέρω πώς θα είναι» είπε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος.

Στη συνέχεια, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος επιβεβαίωσε πως ο πρώην παίκτης του MasterChef, Γιώργος Λασκαρίδης θα βρίσκεται στην εκπομπή “Dot”, ενώ αποκάλυψε και τον ρόλο του Ανδρέα Μικρούτσικου στο Big Brother.

«Τον αγαπώ πολύ τον Ανδρέα. Δεν ξέρει κανείς άλλος τόσο καλά την τηλεόραση. Αυτό που ξέρω που θα κάνει είναι ότι θα υπάρχει το σόου και θα υπάρχει μια επιτροπή, να το πω, κάποιοι άνθρωποι, ένα μικρό πάνελ μέρος του οποίου θα είναι και ο Ανδρέας», δήλωσε.