Δεν απαλλάσσεται η Britney Spears από την «κηδεμονία» του πατέρα της

Δεν απαλλάσσεται η Britney Spears από την «κηδεμονία» του πατέρα της

Η Britney Spears δεν κατάφερε να απαλλαγεί από τον πατέρα της ως κηδεμόνα και διαχειριστή της καριέρας και της προσωπικής της ζωής, όπως αιτήθηκε από το ανώτατο δικαστήριο της Καλιφόρνιας.

Η ακροαματική διαδικασία ολοκληρώθηκε και το δικαστήριο αποφάσισε ο πατέρας, Jamie Spears, να συνεχίσει με τον ίδιο ρόλο έως και την 1η Φλεβάρη του 2021.

Υπενθυμίζουμε πως η Britney Spears θέλησε να απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της, ο οποίος ελέγχει εδώ και 12 χρόνια τις προσωπικές και επιχειρηματικές υποθέσεις της, κατόπιν απόφασης δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα, ο Jamie Spears ανέλαβε «κηδεμόνας» της ενήλικης κόρης του το 2008, αφού η ζωή της βγήκε εκτός ελέγχου και χρειάστηκε να νοσηλευθεί σε ψυχιατρική κλινική.

Η Britney δεν έχει δώσει καμία συναυλία από τον Οκτώβριο του 2018 και πέρυσι εισήχθη και πάλι, για μικρό χρονικό διάστημα, σε ψυχιατρείο.

Στα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε ανέφερε ότι «είναι δεδηλωμένη επιθυμία της να μη δώσει παραστάσεις αυτήν την περίοδο», φαίνεται όμως πως για την ώρα η κατάσταση παραμένει ως έχει.

Φαίνεται όμως πως σε αυτή την περιπέτεια η Britney Spears έχει τους οπαδούς της στο πλευρό της. Μάλιστα, στο Twitter έχει ξεκινήσει μια εκστρατεία, μέσω της οποίας οι θαυμαστές της ζητούν την «απελευθέρωσή» της με το hashtag #FreeBritney. Η εκστρατεία αυτή είχε ξεκινήσει το 2008, όταν ξεκίνησαν και τα προβλήματα, και τώρα αναζωπυρώθηκε.

Πιστεύουν ότι την κρατούν αιχμάλωτη και ότι η ίδια στέλνει κωδικοποιημένα μηνύματα, παρακαλώντας να την ελευθερώσουν, μέσα από τους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης -συνήθως ανεβάζει φωτογραφίες της ενώ χορεύει στο σπίτι της.

Παρόλ’ αυτά ο Jamie Spears απέρριψε την εκστρατεία «Ελευθερώστε τη Britney», χαρακτηρίζοντάς την αστείο «Όλοι αυτοί οι συνωμοσιολόγοι δεν έχουν ιδέα. Επαφίεται στο δικαστήριο να αποφασίσει ποιο είναι το καλύτερο για την κόρη μου. Δεν είναι δουλειά κανενός άλλου», είπε.