Δειτε το συγκινητικό μήνυμα του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του ανήμερα της ονομαστικής του εορτής!

Δειτε το συγκινητικό μήνυμα του Γιάννη Βαρδή για τον πατέρα του ανήμερα της ονομαστικής του εορτής!

Ανήμερα του Αγίου Αντωνίου, ο Γιάννης Βαρδής δημοσίευσε μια φωτογραφία του πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

Ο τραγουδιστής θέλησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να εκφράσει κάποια από τα συναισθήματά του για τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2014, αναφέροντας:

«Χρόνια πολλά μπαμπά μου. Λείπεις πολύ. Λείπει το γέλιο σου, η φωνή σου, η άποψή σου, το τσαγανό σου, οι μουσικές σου, η παρέα σου! Κάθε μέρα αντιλαμβάνομαι πόσο γεμάτος ήσουν σαν καλλιτέχνης και σαν άνθρωπος. Κάθε μέρα σε θαυμάζω και περισσότερο. Σε ευχαριστώ για ό, τι μου έμαθες, για ό, τι μου χάρισες. Σε ευχαριστώ που έζησα δίπλα σου και έμαθα να ξεχωρίζω καταστάσεις και ανθρώπους. Ήσουν και θα είσαι αναντικατάστατος, ο ένας, ο μοναδικός! #antonisvardis #vardis #βαρδης #αντωνηςβαρδης»

View this post on Instagram

Χρονια πολλα μπαμπα μου. Λειπεις πολυ. Λειπει το γελιο σου η φωνη σου,η αποψη σου το τσαγανο σου,οι μουσικες σου,η παρεα σου! Καθε μερα αντιλαμβανομαι ποσο γεματος ησουν σαν καλλιτεχνης και σαν ανθρωπος.Καθε μερα σε θαυμαζω και περισσοτερο. Σε ευχαριστω για οτι μου εμαθες για οτι μου χαρισες.σε ευχαριστω που εζησα διπλα σου και εμαθα να ξεχωριζω καταστασεις και ανθρωπους. Ησουν και θα εισαι αναντικαταστατος,ο ενας,ο μοναδικος!#antonisvardis #vardis #βαρδης #αντωνηςβαρδης

A post shared by giannisvardis (@giannisvardis) on