Δειτε την πρώτη φωτογραφία της Emma Corrin από το “The Crown” με το νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Δειτε την πρώτη φωτογραφία της Emma Corrin από το "The Crown" με το νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Όπως έχει γίνει γνωστό, στις 15 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει η 4η season της σειράς The Crown.

Μάλιστα, σε αυτή τη νέα season η σειρά ανοίγει το κεφάλαιο που αφορά τον γάμο της Πριγκίπισσας Diana με τον πρίγκιπα Κάρολο.

O επίσημος λογαριασμός της βραβευμένης σειράς του Netflix, δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες από τη νέα season.

Οι φωτογραφίες προσφέρουν μια καλύτερη ματιά στην ηθοποιό Emma Corrin που θα υποδυθεί την πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της Emma Corrin φορώντας το νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η ηθοποιός που ενσαρκώνει την πριγκίπισσα του λαού φόρεσε ένα νυφικό ίδιο με την iconic 80s δημιουργία.

«Μια πρώτη ματιά στο νυφικό της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Η βραβευμένη με Emmy σχεδιάστρια κουστουμιών Amy Roberts ήθελε να αιχμαλωτίσει το ίδιο πνεύμα και στιλ του αυθεντικού σχεδίου του David & Elizabeth Emanuel, χωρίς να δημιουργήσει μια ρεπλίκα για την Corrin», αναφέρει στη λεζάντα.

Η αναδημιουργία του θρυλικού νυφικού είναι λεπτομερής και αρκετά ακριβής αν συγκρίνει κανείς τα δύο φορέματα δίπλα-δίπλα.

Μάλιστα, στο τέλος του τρέιλερ της νέας σεζόν, βλέπουμε την Emma Corrin με το νυφικό και την μακριά ουρά μόνο από την πίσω πλευρά, ενώ η ίδια σε συνέντευξή της στη Βρετανική Vogue είπε ότι όλοι ήταν αμίλητοι μόλις την είδαν για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημιουργός του The Crown Peter Morgan, σκοπεύει να φτάσει την ιστορία της βασιλικής οικογένειας στις αρχές του 2000, αφού θεωρεί πως υπάρχει «ζουμί» και ενδιαφέρουσες υποθέσεις που αξίζει να ειπωθούν:

«Καθώς αρχίσαμε να συζητάμε την πέμπτη σεζόν, σύντομα έγινε σαφές ότι για να ανταποκριθούμε στην πλούσια και πολύπλοκη ιστορία, πρέπει να επιστρέψουμε στο αρχικό μας σχέδιο και να κάνουμε έξι σεζόν. Για να είμαστε πιο σαφείς, η έκτη σεζόν δεν θα μας φέρει πολύ κοντά στη σημερινή εποχή – απλώς θα μας επιτρέψει να καλύψουμε την ίδια περίοδο με μεγαλύτερη λεπτομέρεια», δήλωσε ο Morgan.