Δείτε Backstage πλάνα από την νέα κυκλοφορία της Αποστολίας Ζώη «Μου ‘χεις καταστρέψει τη ζωή»

Δείτε Backstage πλάνα από την νέα κυκλοφορία της Αποστολίας Ζώη «Μου ‘χεις καταστρέψει τη ζωή»

Η Αποστολία Ζώη επιστρέφει με μια mainstream μπαλάντα, ενώνοντας τις δυνάμεις της με το Φοίβο για την νέα της κυκλοφορεί «Μου ‘χεις καταστρέψει τη ζωή».

Μία δυναμική και ταλαντούχα τραγουδίστρια αλλά και μια γυναίκα με συναίσθημα, αναμειγνύει τα στοιχεία που την αποτελούν και την εκφράζουν, με τον ποιο επιτυχημένο σύγχρονο Έλληνα συνθέτη, στιχουργό και παραγωγό, το Φοίβο.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που οι σημαντικότεροι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής τον εμπιστεύονται  καθώς το μοναδικό του ταλέντο διασφαλίζει την επιτυχία.

Εκτός από τη στιχουργική και τη μουσική σύνθεση, ο Φοίβος ασχολείται, αποκλειστικά, με τον προγραμματισμό, την ενορχήστρωση και την παραγωγή των δίσκων του. Χάρη στη ικανότητα παραγωγής του έχει καταφέρει να υπογράψει τα υψηλότερα συμβόλαια με όλες τις δισκογραφικές εταιρίες που έχει συνεργαστεί.

https://www.instagram.com/p/Bpo8Wq5Hy42/

Η τραγουδίστρια με την απίστευτη φωνή και τις υπέροχες αναλογίες, γύρισε ένα μοναδικό video clip υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Nik Zik. Τα γυρίσματα του οποίου έγιναν την Παρασκευη 28 Οκτωβρίου στον Σιδηροδρομικό Σταθμό στον Άγιο Στέφανο αλλά και σε διάφορα σημεία της Αθήνας όπως σε γνωστό club κοντά στο Κολωνάκι.

Ο συνθέτης των μεγάλων επιτυχιών συνεργάζεται με την Αποστολία Ζώη και υπόσχονται ένα τραγούδι που θα αγαπήσετε από το πρώτο άκουσμα. Το video clip αποτελείτε από μυστηριώδες σκηνές του χτες αλλά και του σήμερα, το παρόν και το παρελθών της Αποστολίας, με την σκιά ενός άντρα να παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή της.

Ένα ζευγάρι που τους χωρίζει ο θάνατος, με το όπλο που δίνει τη χαριστική βολή, να βρίσκετε σε ένα από τα δυο αντικείμενα που αντάλλαξαν….

https://www.instagram.com/p/BpjmpKqH0R1/

Εκτός από τα πλάνα μου μοιράστηκε η Αποστολία μέσω των social media, το Gpop.gr σας παρουσιάζει και κάποια αποκλειστικά backstage από τα γυρίσματα του video clip οποίο κυκλοφορεί επίσημα την Δευτέρα 5 Νοεμβρίου από τη Heaven Music.