Δείτε το σπάνιο βίντεο με την Νατάσσα Μποφίλιου να τραγουδάει σε σχολική γιορτή πριν από 21 χρόνια

Δείτε το σπάνιο βίντεο με την Νατάσσα Μποφίλιου να τραγουδάει σε σχολική γιορτή πριν από 21 χρόνια

Η Νατάσσα Μποφίλιου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, μοιράστηκε με τους followers της ένα σπάνιο βίντεο από το παρελθόν της στο προφίλ της στο Instagram από τα σχολικά της χρόνια.

Η ερμηνεύτρια σε ηλικία 16 ετών τραγούδησε τον «Ταχυδρόμο» σε σχολική γιορτή του 1999 αποδεικνύοντας ότι είχε ταλέντο από τότε.  Η Νατάσσα τραγουδάει με την συνοδεία ενός πιάνου και το βίντεο συγκέντρωσε πολλά likes και σχόλια αποθέωσης για την μοναδική φωνή της.

Η Νατάσσα μοιράστηκε την ιστορία του συγκεκριμένου βίντεο, γράφοντας:

«Χθες το βράδυ ο αδερφός μου ο Αντώνης, κοίταζε κάτι παιδικές μας βιντεοκασέτες και βρήκε αυτό το βίντεο…21 χρόνια πριν, λοιπόν, ο Άγγελος κι εγώ, παίζουμε σε μια σχολική γιορτή, τον «Ταχυδρόμο». Το αγαπημένο μας τραγούδι εκείνες τις μέρες.

Για την ιστορία…3 καλοκαίρια μετά ο Κώστας Τσίρκας με γνώρισε στον Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Ένα απόγευμα στο σπίτι του Μάκη στον Κορυδαλλό, τους τραγούδησα τον «Ταχυδρόμο» και μου χάρισαν την «Ασπιρίνη». Ύστερα, πήραμε στη ζωή τον ίδιο δρόμο και τον τραβήξαμε χέρι χέρι.

Ο Άγγελος από κολλητός μου και συμπαίχτης, έγινε κολλητός μας και σκηνοθέτης στις παραστάσεις μας με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Ένας συνοδοιπόρος στο όνειρο. Μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά από τότε, αλλά ό,τι έχει ουσία έμεινε ίδιο ♡Οι άνθρωποι, η φιλία, η πίστη στο όνειρο. Πάμε για το επόμενο -21- αδέρφια.Τυχερός αριθμός».