Δείτε το νέο hair look της Ashley Tisdale

Δείτε το νέο hair look της Ashley Tisdale

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στις ταινίες High School Musical.

Η Ashley Tisdale είναι αρκετά ενεργή στα social media και συχνά μοιράζετε στιγμές από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή με τους Followers της.

Η ηθοποιός σε πρόσφατο post της θέλησε να μας δείξει μέσω Instagram την νέα αλλαγή που έκανε στην εξωτερική της εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, η Ashley πόζαρε με νέο hairlook.

Μάλιστα, η ηθοποιός αποχωρίστηκε τα μακριά κάστανα μαλλιά της, ενώ άλλαξε και το μήκος τους οριοθετώντας ένα κοντό, σκοτεινό, ασύμμετρο Bob Haircuts.

 

Σύμφωνα με την ανάρτηση της Αμερικανίδας ηθοποιού, η αλλαγή αυτή οφείλετε στον νέο της ρόλο της ως Kayla στην επερχόμενη σειρά του Netflix, Merry Happy Whatever.

«Kayla είναι πραγματικό! Το να παίζεις αυτόν τον χαρακτήρα ήταν ο πιο ικανοποιητικός ρόλος για μένα. Είναι αστείο, δραματικό και συναισθηματικό τρενάκι. Για να είμαι ειλικρινής, ήμουν λίγο νευρική αν θα μπορούσα να το κάνω ακόμη, είμαι τόσο περήφανη για τον εαυτό μου και για το έργο που έχω κάνει. Ευγνώμονες για αυτή την ευκαιρία και θα μου λείψει η “διασκεδαστικη” προσωπικότητα της Kayla lol. Δεν μπορώ να περιμένω για να γνωρίσετε την Kayla!!» έγραψε η Ashley.