Δείτε το νέο τατουάζ της Sophie Turner που είναι αφιερωμένο στην κόρη της

Δείτε το νέο τατουάζ της Sophie Turner που είναι αφιερωμένο στην κόρη της

Υπάρχουν πολλοί celebrity που λατρεύουν τα τατουάζ και το δείχνουν στους θαυμαστές τους με κάθε ευκαιρία, ενώ κάποια κρύβουν από πίσω τους μια ιστορία, είτε αφορούν σε μια πολύ σημαντική προσωπική στιγμή των καλλιτεχνών είτε συμβολίζουν αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Sophie Turner είναι μια από τους ηθοποιούς του Hollywood που ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Η πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones, αποκάλυψε μέσω Instagram ότι «χτύπησε» κι άλλο τατουάζ στο σώμα της και συγκεκριμένα στον καρπό.

Στη selfie που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, η Sophie Turner δείχνει το νέο μικροσκοπικό τατουάζ της. Πρόκειται για ένα γράμμα και συγκεκριμένα το “W” το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα από το γράμμα “J” που προϋπήρχε και αντιστοιχεί στο όνομα του συζύγου της, Joe Jonas.

Μάλιστα, οι θαυμαστές της βλέποντας το νέο της τατουάζ, κατάλαβαν αμέσως για τι πρόκειται ή καλύτερο σε ποιον είναι αφιερωμένο.

Το γράμμα “W” είναι το αρχικό της κόρης της, Willa. Η σταρ έγινε μαμά στις 22 Ιουλίου 2020 και αποφάσισε να κάνει αυτό το μικρό δώρο στην πριγκίπισσά της.