Δείτε το βίντεο που ο Harry μιλάει στον CEO της Disney για την Meghan Markle

Δείτε το βίντεο που ο Harry μιλάει στον CEO της Disney για την Meghan Markle

Όπως έγινε γνωστό, η Meghan Markle έκλεισε συμφωνία με τη Disney. Αυτό που δεν μάθαμε αμέσως όμως ήταν ότι για το deal είχε βάλει το χεράκι του ο σύζυγός της πρίγκιπας Harry.

Μάλιστα, στη δημοσιότητα βγήκε ένα βίντεο που δείχνει τον πρίγκιπα να προσπαθεί να πείσει το αφεντικό της Disney να δώσει δουλειά στη γυναίκα του!

Αυτό συνέβη στην πρεμιέρα της ταινίας Lion King στο Λονδίνο, τον περασμένο Ιούλιο, όπου ο Δούκας του Sussex μιλάει με τον CEO της Disney, Μπομπ Άιγκερ και να του εξηγεί ότι η Meghan θέλει πολύ να κάνει κάποιο voice over σε ταινία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Times, η Meghan Markle συμφώνησε να δανείζει τη φωνή της σε παραγωγές της Disney με αντάλλαγμα η εταιρεία να κάνει δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται για την προστασία των ελεφάντων.

Η εφημερίδα δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνει η συμφωνία για σπικάζ, αλλά έγραψε ότι η Disney θα κάνει δωρεά στην ΜΚΟ “Ελέφαντες Χωρίς Σύνορα”.

Η εφημερίδα δεν επικαλείται πηγή. Εκπρόσωπος της Meghan δεν σχολίασε ο δημοσίευμα, ενώ το Reuters δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με την Disney.