Δείτε το βίντεο με την Alba Flores σε ρόλο Ινδής, που έγινε viral

Δείτε το βίντεο με την Alba Flores σε ρόλο Ινδής, που έγινε viral

Η Alba Flores έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της ως «Ναϊρόμπι» στη σειρά του Netflix, «La casa de papel». Ωστόσο κανένας δεν έχει ιδέα πριν την σειρά ποια ήταν η πορεία της ηθοποιού.

Τις τελευταίες ημέρες το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο με την Alba από την ταινία Vicente Ferrer, η οποία είναι βασισμένη στη ζωή και τις πράξεις ενός ανθρώπου που ήθελε να αλλάξει τον κόσμο, αφού ο γεννημένος στη Βαρκελώνη Vicente Ferrer, αποφάσισε το 1944 να εγκαταλείψει τις νομικές σπουδές του για να γίνει Ιησουίτης, με σαφή στόχο «να βοηθήσει τους συνανθρώπους του».

Έτσι, το 1952, ταξίδεψε στο Μουμπάι ως ιησουίτης ιεραπόστολος και κατά την πρώτη του αποστολή στο Manmad αποφάσισε να εξερευνήσει την περιοχή και να γνωρίσει τους ανθρώπους, προσπαθώντας να προσφέρει λύσεις σε όσους υπέφεραν.

Στην ομώνυμη σειρά που άρχισε να προβάλλεται το 2013, η Alba Flores υποδύθηκε τη Shamira, μια Ινδή γυναίκα που ο Ferrer βοήθησε στην Ινδία.

Η ηθοποιός για τις ανάγκες του ρόλου της, η ηθοποιός φορούσε ινδική σάρι, είχε στο μέτωπό της την παραδοσιακή ινδική κόκκινη βούλα, δηλαδή το λεγόμενο bindi και μιλούσε μια από τις επίσημες γλώσσες της νότιας Ινδίας, την Telugu

Μάλιστα, σχεδόν όλοι αποθεώνουν την Alba Flores για το πόσο καλά έπαιξε, καταφέρνοντας να μάθει για τις ανάγκες του ρόλου, μία τόσο δύσκολη γλώσσα.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο TikTok και μέσα σε λίγη ώρα συγκέντρωσε εκατοντάδες χιλιάδες προβολές.

Από τότε που αναδημοσιεύτηκε στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όλοι πλέον μιλούν για την… Ινδή Ναϊρόμπι.