Δείτε τον τρόπο που ο Γιώργος Τσαλίκης ευχήθηκε “Χρόνια Πολλά” στη σύζυγό του για τη γιορτή της μητέρας

Δείτε τον τρόπο  που ο Γιώργος Τσαλίκης ευχήθηκε “Χρόνια Πολλά” στη σύζυγό του για τη γιορτή της μητέρας

Ο Γιώργος Τσαλίκης έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια και δε διστάζει σε κάθε ευκαιρία να εκφράζει και δημόσια την αγάπη και τον θαυμασμό του για την σύζυγό του, Δώρα Δημητροπούλου.

Το ίδιο έκανε και σήμερα με αφορμή την γιορτή της μητέρας μιας και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Ο τραγουδιστής, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το παρελθόν στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στη συγκεκριμένη φωτογραφία, βλέπουμε την αγαπημένη του Δώρα σε προχωρημένη εγκυμοσύνη την ώρα που πραγματοποιεί έναν από τους υπερήχους που κάνουν οι εγκυμονούσες.

Τη φωτογραφία αυτή συνόδευσε με ένα μακροσκελές και πολύ τρυφερό κείμενο:

«Στη ζωη μου έχω υποκλιθεί σαν αυτόπτης μάρτυρας τρεις φορές στο μεγαλείο της γυναικείας δύναμης .. Στο μεγαλείο της μητρότητας … Σε αυτό που κανένας μας όσο μάγκας και να είναι δε θα μπορούσε , και με βάση κάποια τεστ πόνου αποδεικνύεται ,να αντέξει … Αυτό ίσως να είναι και μια εξοικείωση με το «καλημέρα» για αυτά που περνάει μια μάνα , η κάθε μάνα πιστεύω για το παιδί της …Εξ αλλου γι αυτό λένε φτιάχτηκε η μάνα .. Γιατί ο θεός δε μπορεί να είναι παντού …!!! @dora_dimitropoulou χρόνια πολλά είμαι περήφανος για σένα. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου»