Δείτε τι ήταν αυτό που φόρεσε η Kendall Jenner και έστρεψε τους πάντες εναντίον της

Δείτε τι ήταν αυτό που φόρεσε η Kendall Jenner και έστρεψε τους πάντες εναντίον της

Στο fashion show των Dsquared2 το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο, υπήρξε μία λεπτομέρεια που τράβηξε όλα τα φώτα της δημοσιότητας. Έξαλλοι έγιναν οι φιλόζωοι με την εμφάνιση της Kendall Jenner στο show που παρουσίασε το σχεδιαστικό δίδυμο στα πλαίσια της ανδρικής εβδομάδας μόδας.

Η Kendall, η οποία περπάτησε στο catwalk των γνωστών σχεδιαστών φορώντας μία ιδιαίτερα ογκώδη γούνα επάνω από το μεταξωτό floral φόρεμά της, εξαγριώνοντας, όπως ήταν φυσικό, τους πάντες.

Αν και πολλοί μεγάλοι οίκοι, με πιο πρόσφατο τον Gucci, έχουν σταματήσει να χρησιμοποιούν αληθινές γούνες στις συλλογές τους, οι Dsquared2, δεν ανήκουν σ’ αυτή την κατηγορία, και μάλλον δείχνουν να αδιαφορούν για την ευαισθητοποίηση της μόδας σε τέτοια θέματα παρουσιάζοντας μια συλλογή που εξόργισε πολλούς.

Οι αντιδράσεις στο Twitter δεν άργησαν να έρθουν, με τους χρήστες να στρέφονται εναντίον του μοντέλου για την επιλογή της να δεχτεί να φορέσει ένα τέτοιο κομμάτι. Επίσης η επίδειξη που ήταν γεμάτη με παλτό και ρούχα από αληθινή γούνα.

Πολλοί θεωρούν ότι μεγάλη ευθύνη φέρουν οι ίδιοι οι Dsquared2, προφανώς, δεν μπορούν όμως να δεχτούν ότι το νεαρό μοντέλο δεν αρνήθηκε να φορέσει τη συγκεκριμένη γούνα, ειδικά από τη στιγμή που έχει και ένα παρελθόν φορώντας και πάλι γούνα σε δημόσιες εμφανίσεις της.