Δείτε τις τρυφερές ευχές του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφιδά για την πρώτη τους επέτειο γάμου

Δείτε τις τρυφερές ευχές του Γιάννη Βαρδή και της Νατάσας Σκαφιδά για την πρώτη τους επέτειο γάμου

Ιδιαίτερη μέρα για τον Γιάννη Βαρδή και τη Νατάσα Σκαφιδά, καθώς κλείνουν έναν χρόνο παντρεμένοι!

Στις 21/7/2017 το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, στη Λήμνο σε μια ρομαντική τελετή και την ίδια μέρα βάφτισαν και την κόρη τους, που πήρε το όνομα Κατερίνα.

Ένα χρόνο μετά είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και δεν παρέλειψαν να το μοιραστούν στα social media. Μάλιστα πρόκειται για την πρώτη επέτειο του θρησκευτικού τους γάμου, καθώς το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει νωρίτερα και πολιτικό.

Ο τραγουδιστής ανέβασε μία πολύ τρυφερή φωτογραφία τους από εκείνη την ημέρα και έγραψε: «21/7. Θες παντρειά; 6 χρόνια γνωριμίας, 1 χρόνος γάμου. Σαν σήμερα και γνωριμία και γάμος και βάπτιση της κόρης μας. Δεν θα άλλαζα τίποτα. Σε ευχαριστώ πολύ @natasaskafida μου, που μου πρόσφερες όσα ήθελα και όσα δεν φανταζόμουν»

Ενώ και η Νατάσα Σκαφιδά ανέβασε μα φωτογραφία, γράφοντας: 21-7 Σαν σήμερα πριν από 6 χρόνια σε γνώρισα,σαν σήμερα πριν από ένα χρόνο παντρευτήκαμε και βαπτίσαμε την κορούλα μας… Είσαι για εμένα τα πάντα,μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!!! Πάντα μαζί αγαπημένοι και ερωτευμένοι έρωτά μου. Happy anniversary my love @giannisvardis».

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.