Δείτε τις πρώτες εικόνες από τα γύρισμα της νέας season του La Casa de Papel

Δείτε τις πρώτες εικόνες από τα γύρισμα της νέας season του La Casa de Papel

Το La Case De Papel είναι μία από τις πιο πετυχημένες σειρές του που Netflix και όπως φαίνεται τίτλοι τέλους ετοιμάζετε να ρίξει η Ισπανική, που ολοκληρώνεται με το τέλος της 5ης σεζόν.

Μάλιστα, το Netflix ανακοίνωσε το πέμπτο και τελευταίο μέρος της σειράς La Casa De Papel, καθώς δεν θα συνεχίσει με 6η σεζόν, όπως γραφόταν.

Την περασμένη Δευτέρα 3 Αυγούστου, ξεκίνησε η μαγνητοσκόπηση των τελευταίων επεισοδίων της Ισπανικής σειράς, και όπως ήταν αναμενόμενο οι εικόνες και τα βίντεο της μαγνητοσκόπησης του άρχισα να κυκλοφορούν στα social media, δίνοντάς μας μια πρώτη ματιά σε αυτό που θα δούμε.

Στη Δανία μπορούμε να δούμε τον ηθοποιό Pedro Alonso, στον χαρακτήρα του στο Berlin, μαζί με τον Patrick Criado, μία από τις δύο υπογραφές που ανακοινώθηκαν για το τέλος. Βλέπουμε επίσης την παρουσία του Μασσαλία και του Μπογκοτά, ή μάλλον τους ηθοποιούς Luka Peroš και Hovik Keuchkerian, καθώς και την επανεμφάνιση της Tatianas (Diana Gómez), της γυναίκας του Berlin.

Το κανάλι Nyhavn και το κάστρο Frederiksborg είναι μερικές από τις τοποθεσίες στις οποίες η παραγωγή του Vancouver Media έχει κάνει γυρίσματα που έκρυβαν ένα μυστικό κάτω από τα νερά τους. Ένας χαρτοφύλακας που ο Μπογκοτά ήταν υπεύθυνος για τη διάσωση και αυτός θα μπορούσε να περιέχει ένα σχέδιο β για να βγάλουν τα αγόρια από τη μάσκα Ντάλι από το τέλμα που βρισκόταν στο τέλος της τέταρτης δόσης.

Αν και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς συμβαίνει, πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι ο Berlin είναι ένας χαρακτήρας που είναι μόνο μέρος των αναδρομών.

Ας θυμηθούμε ότι με την υπογραφή του Patrick Criado και του Miguel Ángel Silvestre, ο δημιουργός Alex Pina υποσχέθηκε ότι θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στην ιστορία, γι ‘αυτό θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Criado θα εμφανιστεί στο παρόν για να βοηθήσει τον καθηγητή και την αντίσταση να φύγουν απαλλαγμένοι από τη ληστεία.

Χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες, η μαγνητοσκόπηση της σεζόν θα συνεχιστεί στην Ισπανία και την Πορτογαλία για τις επόμενες εβδομάδες.