Δείτε την throwback φωτογραφία του Γιώργου Τσαλίκη με τους Καρύδη-Ρουβά-Λαζόπουλο

Δείτε την throwback φωτογραφία του Γιώργου Τσαλίκη με τους Καρύδη-Ρουβά-Λαζόπουλο

Ο Γιώργος Τσαλίκης μπορεί να έχει ένα αρκετά βεβαρημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, αφού παράλληλα με το τραγούδι έχει αναλάβει και τα καθήκοντα του ως αντιδήμαρχος στο Δήμο Περιστερίου, όμως, είναι ιδιαίτερα δραστήριος και στα social media καθώς συχνά δημοσιεύσει φωτογραφίες από τη καθημερινότητά του.

Ο τραγουδιστής αυτή την φορά επέλεξε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Instagram μια throwback φωτογραφία όπου ποζάρει με τον Σάκη Ρουβά, τη Σμαράγδα Καρύδη και τον Λάκη Λαζόπουλο, όπου οι δύο ηθοποιοί διασκέδαζαν 17 χρόνια πριν στο νυχτερινό κέντρο που συνεργαζόταν οι τραγουδιστές.

“Μου την έστειλε Φίλος καλός εχθές στο ξεκάρφωτο ! #throwback_trelo
Στο FEVER τραγουδούσαμε με τον Σάκη Ρουβά και είχε έρθει ο Λάκης Λαζόπουλος με τη Σμαράγδα Καρύδη ο οποίος στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο τραγουδάει μαζί μας. Το ωραίο timing αυτής της φωτό που ούτε καν είχα δει;;;;
Σήμερα είναι τα γενέθλια του Λάκη κι έτσι με αυτή τη χαρούμενη κι ανέμελη αποτυπωμένη στιγμή Λάκη μου σου εύχομαι από καρδιάς να τα χιλιάσεις !!! #moments #17_years_ago” έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης.