Δείτε την throwback φωτογραφία της Glenn Close από την αρχή της καριέρας της

Δείτε την throwback φωτογραφία της Glenn Close από την αρχή της καριέρας της

Η Glenn Close ανήκει στους ιδιαίτερα ενεργούς ηθοποιούς του Hollywood στα social media και μοιράζετε συχνά φωτογραφίες με τους followers της.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός ανέβασε στο instagram μια φωτογραφία από την αρχή της καριέρας της, όταν ήταν μόλις 26 ετών!

Στα 73 της χρόνια η Glenn Close δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε 26 ετών, στα πρώτα της βήματα, όταν έπαιζε σε μια παραγωγή του Broadway σε έναν μικρό ρόλο.

Μάλιστα, τότε ήταν η αντικαταστάτρια των πρωταγωνιστριών, λίγα χρόνια πριν γίνει η ίδια μια από τις πιο διάσημες πρωταγωνίστριες του Hollywood.

«Μια ιδιαίτερη φωτογραφία μου, ενώ ποζάρω έξω από το παλιό Helen Hayes Theater, στην 46η & Broadway. Πρέπει να είναι μετά από παράσταση, γιατί φοράω το ανάλογο μακιγιάζ. Ήταν το 1974. Ήμουν η αντικαταστάτρια της σταρ Mary Ure (θα τη δείτε στη φωτογραφία κάπου στη μέση του κολάζ πίσω μου) και της Mary Beth Hurt (η καλύτερή μου φίλη έως και σήμερα). Η Mary Beth είναι αυτή στην κάτω σειρά με τα χέρια στους γοφούς της.

Ο ρόλος μου ήταν αυτός της “Τζένης της καμαριέρας”. Μπορείτε να πάρετε μια ιδέα του ρόλου αν δείτε τη φωτογραφία πάνω από τον αριστερό μου ώμο. Το έργο ήταν το “Love for Love” του Congreve […]. Ο σκηνοθέτης μας ήταν ο σπουδαίος Harold Prince. Ήμουν 26 και είχα μόλις αποφοιτήσει από το κολέγιο την άνοιξη. Πόσο έχουν αλλάξει όλα στον κόσμο μας από τότε! Ήμουν ευλογημένη γιατί κατάφερα να γίνω αυτό που πάντα ήθελα: ηθοποιός» έγραψε η Glenn Close στη λεζάντα της ανάρτησης.