Δείτε την selfie γενεθλίων της Sandra Bullock με την Jennifer Aniston

Δείτε την selfie γενεθλίων της Sandra Bullock με την Jennifer Aniston

Η Jennifer Aniston απέκτησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέχρι στιγμής έχει πάνω από 30 εκατομμύρια ακόλουθους.

Μάλιστα, χάρη στη δημιουργία του προφίλ της, μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο followers.

Η Aniston μέχρι στιγμής είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και συχνά μοιράζετε στιγμιότυπα της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής με τους διαδικτυακούς φίλους.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός του Hollywood, μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία από τα γενέθλια της Sandra Bullock.

Συγκεκριμένα η Sandra Bullock συγκέντρωσε φίλους και φίλες της για να γιορτάσει τα 56α γενέθλιά της, συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών Jennifer Aniston, Sarah Paulson και Holland Taylor δίνοντας το «καλό παράδειγμα» όσον αφορά τον κορωνοϊό.

Η Aniston που πρόσφατα ανάρτησε το δικό της μήνυμα για προφύλαξη από τον κορωνοϊό, κρατά τα χέρια της σα να προσεύχεται. Οι γυναίκες κρατούν κάποιες αποστάσεις, ενώ φορούν όλες μάσκα.

«Γιορτάζοντας με το κορίτσι μας στην κατάλληλη απόσταση με τόσο πολλή αγάπη. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΑΝΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΜΕ!!!», σημείωσε στη λεζάντα η Jennifer Aniston που ανάρτησε τη φωτογραφία σε ιστορία της στο Instagram.