Δείτε την Lali Espósito να ποζάρει με την μαμά της

Δείτε την Lali Espósito να ποζάρει με την μαμά της

Την πρωτογνώρισα με μέσα από την τηλεοπτική σειρά Floricienta (2004 -2005) όπου ήταν και μια από τις πρώτες της τηλεοπτικές δουλείες. Μετά πρωταγωνίστησε στις επίσης τηλεοπτικές σειρές της Αργεντινής Chiquititas και Casi Angeles.

Η Mariana Lali Espósito ή αλλιώς Lali όπως είναι γνωστή είναι Αργεντινή ηθοποιός, τραγουδίστρια, χορεύτρια, μοντέλο και επιχειρηματίας με μεγάλη πορεία στο χώρο.

Μικρή «Roberta» που αγαπήσαμε μέσα από την σειρά Floricienta, πλέων έχει μεγαλώσει και είναι sexy, αρκετά γοητευτική και πολύ πετυχημένη 29χρονη γυναίκα.

Η ηθοποιός και τραγουδίστρια ως λάτρης των social media και ιδιαίτερα του instagram, μοιράζετε αρκετά συχνά στιγμές της προσωπικής και επαγγελματική της ζωής με τους Followers της.

Αυτή τη φορά η Lali με αφορμή την ημέρα της μητέρας – που στην Αργεντινή την γιορτάζουν την 18η του Οκτωβρίου -, αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της, μια φωτογραφία που ποζάρει μαζί με την μαμά της.

«Συγγνώμη σε όλους αλλά παίζω καλύτερα!
Αυτή η γυναίκα είναι επιζών. Είναι θησαυρός! Τι ευλογία από το σύμπαν που είσαι η μαμά μου και αυτή των αδελφών μου…Μου λείπεις…Σε αγαπώ μαμά… Χαρούμενη μέρα», έγραψε η Lali στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Μάλιστα, αυτό τον καιρό η Espósito διανύει μια από τις καλύτερες επαγγελματικές της περιόδους, καθώς εκτός από το τραγούδι που ετοιμάζει, κάνει και γυρίσματα για την νέα σειρά του Alex Pina στο NetflixSky Rojo.

Συγκεκριμένα η Lali θα είναι μια από τις πρωταγωνίστριες της νέας σειράς δράσης που θα αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες και περιλαμβάνει πολλά χαρακτηριστικά απ΄αυτά που μας άρεσαν στο La Case De Papel.