Δείτε την Jennifer Aniston να ποζάρει με τον γοητευτικό Έλληνα μπαμπά της!

Δείτε την Jennifer Aniston να ποζάρει με τον γοητευτικό Έλληνα μπαμπά της!

Όπως έχει γίνει γνωστό, η Jennifer Aniston απέκτησε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μέχρι στιγμής έχει πάνω από 15 εκατομμύρια ακόλουθους.

Μάλιστα, χάρη στη δημιουργία του λογαριασμού της, μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο ακόλουθους.

Η Aniston μέχρι στιγμής είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και σε πρόσφατη ανάρτηση της δημοσίευσε δυο φωτογραφίες που ποζάρει με τον Έλληνα μπαμπά της!

Μάλιστα, η ηθοποιός που πρώτη φορά που δημοσίευσε φωτογραφίες με τον μπαμπά της και σε μια από αυτές είναι από τα παιδικά της χρόνια και η άλλη από το σήμερα.

Η Jennifer κόρη του 86χρονου John Aniston Αναστασάκη, είναι γνωστό πόσο λατρεύει τον πατέρα της!

Ο John Aniston είναι επίσης ηθοποιός και έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του ως Βίκτορ Κυριάκης στην σειρά του NBC «Days of Our Lives». Στα 2 του χρόνια όταν ο πατέρας της Jennifer Aniston μετανάστευσε στις ΗΠΑ άλλαξε το επίθετο της οικογένειας. Έτσι, ο Γιάννης Αναστασάκης έγινε John Aniston.

Η Jennifer Aniston έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησή της στο Instagram: «Χριστούγεννα με τον έναν από τους δημιουργούς μου. Σ’ αγαπώ μπαμπά».