Δείτε την Catherine Zeta-Jones στα πρώτα χρόνια της καριέρας της

Δείτε την Catherine Zeta-Jones στα πρώτα χρόνια της καριέρας της

Σε νοσταλγική διάθεση βρίσκεται η Catherine Zeta-Jones, που γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε τα πρώτα χρόνια της καριέρας της στο θέατρο.

Μάλιστα, η ηθοποιός σημείωσε στο προφίλ της στο Instagram ότι συχνά σκέφτεται όλους τους αγαπημένους φίλους της από το θέατρο που τόσο πολύ αγαπά.

Από μικρή η Catherine Zeta-Jones ενδιαφερόταν για την ηθοποιία και γενικά για τα πολιτιστικά. Πήγε σε καλλιτεχνικό σχολείο στο δυτικό Λονδίνο και μπήκε από νωρίς στον κόσμο του θεάτρου. Ξεκίνησε από το σχολείο να εμφανίζεται στη σκηνή, αφού ήταν μέλος της τοπικής χορευτικής ομάδας.

Το επίσημο ντεμπούτο στην υποκριτική το έκανε όταν βρέθηκε με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην παράσταση «Annie» μια παραγωγή του Swansea Grand Theatre, ενός από τα μεγαλύτερα θέατρα της περιοχής Σουάνσι στην Ουαλία.

Την περισσότερη δόξα, όμως, πήρε όταν βρέθηκε στο καστ της βρετανικής τηλεοπτικής σειράς «The darling buds of May», η οποία βασίστηκε στα μυθιστορήματα του Χέρμπερτ Έρνεστ Μπέιτς και έκανε επιτυχία την περίοδο 1991-1993.

Λίγα χρόνια αργότερα άνοιξε τα φτερά της και έγινε μια από τις πιο εντυπωσιακές ηθοποιούς του Hollywood. Ο ρόλος που την έκανε να ξεχωρίσει ήταν αυτός στο Traffic (2000), για τον οποίο έλαβε την πρώτη της υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα.

Οι τρεις φωτογραφίες της στο προφίλ της στο Instagram από το 1989 στην σκηνή του θέατρου στο Λονδίνο για την παράσταση «Street Scene» τράβηξαν την προσοχή των θαυμαστών της. Η Catherine Zeta-Jones πάντα θα θυμάται τις θεατρικές της στιγμές καθώς ξεκίνησε την καριέρα της στο θέατρο από μικρή ηλικία.