Δείτε την 9χρονη κόρη του David Schwimmer που ξύρισε το κεφάλι της

Δείτε την 9χρονη κόρη του David Schwimmer που ξύρισε το κεφάλι της

Η 9χρονη κόρη του David Schwimmer αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά της, ζητώντας στην μητέρα της να της ξυρίσει το κεφάλι.

Η 34χρονη Αγγλίδα καλλιτέχνης και φωτογράφος Zoë Buckman, που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφίες με την Cleo να χαμογελά ενώ της ξυρίζει το κεφάλι.

«Ο κόσμος λέει “κάψτο και ξαναφτιάξτο” και τα μωρά ακούν. Βλέπω σήμερα πώς τα παιδιά αμφισβητούν τους κανόνες και τα πρότυπα με τρόπο που δεν εμείς δεν κάναμε και αυτό, μεταξύ άλλων, μου δίνει ελπίδα!», έγραψε η μητέρα της στη λεζαντα του post της.

Η Cleo είναι το μοναχοπαίδι του 53χρονου ηθοποιού με την πρώην σύζυγό του. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2010 έχοντας γνωριστεί στο Λονδίνο το 2007, φέρνοντας στον κόσμο την κόρη τους τον Μάιο του 2011. Το 2017 αποφάσισαν να χωρίσουν.

«Με την μεγάλη αγάπη, σεβασμό και φιλία που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον, αποφασίσαμε να πάρουμε χρόνο χωριστά ενώ θα εξετάζουμε το μέλλον της σχέσης μας», έγραψαν σε κοινή δήλωση, τον Απρίλιο εκείνης της χρονιάς. «Προτεραιότητά μας, φυσικά, είναι η ευτυχία της κόρης μας αυτή την περίοδο, οπότε ζητάμε την στήριξή σας και σεβασμό στην ιδιωτική μας ζωή ενώ θα συνεχίζουμε να την μεγαλώνουμε μαζί σε αυτό το νέο κεφάλαιο για την οικογένειά μας». 

Ο David Schwimmer δεν μιλά συχνά για την κόρη του, ωστόσο τον Ιανουάριο του 2018, είχε αποκαλύψει πως αν και 6.5 ετών τότε, είχε ήδη συζητήσει μαζί της για το πώς πρέπει να είμαστε κυρίαρχοι το σώματός μας.

«Με την κόρη μου, έχει περισσότερο να κάνει με το να γνωρίζεις το σώμα σου και τον χώρο σου. Έχει να κάνει με τον προσωπικό χώρο και το χτίσιμο της αυτοπεποίθησης ώστε να μιλάει ανοιχτά όταν ο,τιδήποτε την κάνει να νιώσει άβολα. Το σώμα της, τα μαλλιά της, είναι δικά της. Της ανήκουν», είχε πει τότε σε συνέντευξή του.

«Στο σχολείο, κάποια αγόρια πίσω της, μεγαλύτερα αγόρια, κάπως την ακουμπούσαν και κλωτσούσαν λίγο την πλάτη της. Γύρισε και τους αγριοκοίταξε. Της είπα, “Την επόμενη φορά, Cleo, πρέπει να γυρίσεις και αυστηρά αλλά ευγενικά να τους πεις σταματήστε να με αγγίζετε. Αν το κάνεις αυτό δυο φορές και συνεχίσουν, σηκώνεσαι, φεύγεις και βρίσκεις κάποιον ενήλικα. Είναι σημαντικό να τους ενσταλάζεις τέτοιου είδους αυτοπεποίθηση από μικρή ηλικία», σημείωσε ο Schwimmer.

«Κατά τη γνώμη μου, δεν θα πρέπει να υπάρχει καμία ντροπή για το σώμα της, πώς νιώθει με αυτό και στο να κατανοεί πώς λειτουργεί», κατέληξε ο David Schwimmer.