Δείτε την φωτογραφία της Jennifer Aniston από το Thanksgiving με τον νέο της φίλο που ενθουσίασε τους fans της

Δείτε την φωτογραφία της Jennifer Aniston από το Thanksgiving με τον νέο της φίλο που ενθουσίασε τους fans της

Η Jennifer Aniston είναι μία από τις πιο συμπαθητικές ηθοποιούς του Hollywood και όσοι την έχουν συναντήσει από κοντά μιλάνε για μια πολύ ευγενική γυναίκα.

Για χρόνια ήταν αρνητική, αλλά τελικά το πήρε απόφαση και πλέων η Jennifer Aniston, ανήκει και επίσημα στον κόσμο των social media!

Μάλιστα, χάρη στη δημιουργία του προφίλ της, μπήκε στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες, καθώς μέσα σε 5 ώρες και 16 λεπτά ξεπέρασε τους ένα εκατομμύριο followers.

Η Aniston μέχρι στιγμής είναι αρκετά ενεργή στο Instagram και συχνά μοιράζετε στιγμιότυπα της επαγγελματικής και προσωπικής της ζωής με τους διαδικτυακούς φίλους.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός του Hollywood, μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία από την “Ημέρα των Ευχαριστιών” που γιόρτασαν την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου οι Αμερικανοί.

Συγκεκριμένα η Jen ανέβασε τρεις φωτογραφίες με τον Lord Chesterfield, το νέο υπέροχο κουτάβι της ηθοποιού που τράβηξαν την προσοχή και το οποίο μάς το σύστησε αρχές Οκτωβρίου στο Instagram

To νέο κατοικίδιο της 51χρονης ηθοποιού είναι ένα κατάλευκο κουτάβι, με το οποίο η Jennifer Aniston λόγο και της πανδημίας γιόρτασε την ημέρα του Thanksgiving στο σπίτι της με την καλύτερη παρέα.

«Είμαστε ευγνώμονες» έγραψε η Jennifer Aniston στη λεζάντα των φωτογραφιών που μοιράστηκε με τους followers της.

Η Jennifer Aniston πέρα από τον Lord, έχει άλλα δύο σκυλάκια, τη Sofi και τον Clyde.