Δείτε την τρυφερή φωτογραφία του Γιώργου Τσαλίκη με τον αδελφό του από την 25η Μαρτίου

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία του Γιώργου Τσαλίκη με τον αδελφό του από την 25η Μαρτίου

Με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου, ο Γιώργος Τσαλίκης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια.

Συγκεκριμένα, στην εικόνα βλέπουμε τον τραγουδιστή να ποζάρει χαμογελαστός, κρατώντας από το χέρι τον αδερφό του Παναγιώτη, με τον οποίο είναι ντυμένος με τα ίδια ρούχα.

Τα δύο αδέλφια είχαν βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία στη γειτονιά τους στη Στυλίδα, λίγο πριν πάνε στην μαθητική παρέλαση.

«Μια παλιά ξεθωριασμένη φωτογραφία γεμάτη όμως συναίσθημα .. Στη γειτονιά μου στη Στυλίδα , με τον αδερφό μου χέρι χέρι ,τα ίδια ακριβώς ρουχα σα δίδυμοι (έχουμε 10 μήνες διαφορά) και τα σημαιάκια μας έτοιμοι να πάμε στην παρέλαση .. (εγώ είμαι ο τύπος αριστερά) Περίεργη η φετινή 25η Μαρτίου… Θα το ξεπεράσουμε κι αυτό με τη βοήθεια της Παναγίας με υπομονή και συνειδητότητα και του χρόνου θα γιορτάσουμε τα 200 χρόνια πιο σοφοί και πιο δυνατοί! Χρόνια πολλά Ελλάδα! Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν..!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του ο Γιώργος Τσαλίκης.