Δείτε την τρυφερή φωτογραφία της Maggie Civantos με την μαμά και την γιαγιά της

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία της Maggie Civantos με την μαμά και την γιαγιά της

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ισπανικής σειράς του NetflixVis A Vis στο ρόλο της Macarena Ferreiro, μια αφελής κοπέλα που ερωτεύεται το αφεντικό της και εξαιτίας του διαπράττει αδίκημα.

Η Maggie Civantos όμως εκτός από το Vis A Vis, έχει συμμετάσχει και στην επίσης Ισπανική σειρά Las chicas del cable (Τηλεφωνήτριες), αλλά και στην σειρά Malaka, στον επίσης πρωταγωνιστικό ρόλο της, Blanca.

Η ηθοποιός ως λάτρης των social media και ιδιαίτερα του instagram, μοιράζετε αρκετά συχνά στιγμές της προσωπικής και επαγγελματική της ζωής με τους Followers της.

Αυτή τη φορά η Maggie με αφορμή την ημέρα της μητέρας – που στην Ισπανία την γιορτάζουν την 3η του Μαΐου -, αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της, μια φωτογραφία που ποζάρει μαζί με την μαμά και την γιαγιά της.

«Αυτοί…  συγχαρητήρια σε όλους! (Εδώ η μαμά είναι από τη Vogue και η άλλη μαμά είναι το αφεντικό χωρίς αμφιβολία  και πεθαίνω από αγάπη… Αυτή η στιγμή ήταν ένα θεϊκό δώρο )» έγραψε η Maggie Civantos στην λεζάντα της ανάρτησης της