Δείτε την τρυφερή φωτογραφία της Μαντώς Γαστεράτου με τον τριών μηνών γιο της

Δείτε την τρυφερή φωτογραφία της Μαντώς Γαστεράτου με τον τριών μηνών γιο της

H Μαντώ Γαστεράτου διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής, καθώς πριν λίγο καιρό έγινε μανούλα στο πρώτο παιδάκι της.

Λόγω της έξαρσης του κορονοϊού, η παρουσιάστρια δεν εμφανίζεται πλέον στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και έτσι μένει στο σπίτι της για να προστατέψει την ίδια αλλά και το μωράκι της από τον ιό.

Η Μαντώ είναι λάτρης των social media και καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μοιραζόταν με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους τις στιγμές της καθημερινότητας της και έτσι κάνει και τώρα που έχει γεννήσει.

Πρόσφατα, θέλησε να μοιραστεί με τους followers της μια πολύ γλυκιά φωτογραφία της όπου ποζάρει μαζί με τον γιο της.

“Μένοντας σπίτι συνειδητοποίησα πόσο νόημα έχει το κάθε δευτερόλεπτο που περνά! Δεν μπορώ να παγώσω τον χρόνο δυστυχώς σε αυτά τα δευτερόλεπτα ευτυχίας, καθώς κρατάω τον γιο μου στην αγκαλιά μου και τον μυρίζω, τον φιλάω και αισθάνομαι την ζεστασιά που έχει το κορμάκι του. Μπορώ όμως να παγώσω μια στιγμή από αυτές στον χρόνο με αυτή τη φωτογραφία… Όλο το νόημα της λήψης των φωτογραφιών είναι να μην χρειάζεται να εξηγείτε τα πράγματα με λέξεις! Χαρείτε τους δικούς σας ανθρώπους όσοι και όσο μπορείτε αυτές τις ημέρες, ο χρόνος μαζί τους είναι πολύτιμος ”, έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου στη λεζάντα της φωτογραφίας.