Δείτε την σωσία της Βίκυς Χατζηβασιλείου και τα όσα είπε η παρουσιάστρια

Δείτε την σωσία της Βίκυς Χατζηβασιλείου και τα όσα είπε η παρουσιάστρια

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου είναι μια από τις πιο επιτυχημένες και εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης. Παρόλα αυτά στην Τουρκία, φαίνεται πως υπάρχει μια αντίστοιχη Χατζηβασιλείου.

Τις τελευταίες μέρες το γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες της 47χρονης Seren Serengil η οποία είναι ολόιδια με την παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο». Εκτός από την εξωτερική τους εμφάνιση οι δυο γυναίκες έχουν επιλέξει και κοινό επαγγελματικό προσανατολισμό, αφού είναι και οι δυο παρουσιάστριες. Με τη διαφορά πως η Seren ασχολείται και με το τραγούδι και την υποκριτική.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου γνώριζε για την ύπαρξη της «σωσία» της και εντυπωσιάστηκε ακόμα και η ίδια με την ομοιότητά τους λέγοντας: «Το ξέρω εδώ και πολλούς μήνες ότι υπάρχει μια Τουρκάλα που μοιάζουμε. Μια φίλη μου που τη βρήκε στο Instagram, με ενημέρωσε και μου έστειλε και φωτογραφίες της. Η ομοιότητα είναι πραγματικά εκπληκτική! ‘Όταν είδα τις φωτογραφίες για πρώτη φορά, είπα: “Δεν μπορεί! Είμαι εγώ!»

Κι αν αναρωτιέστε γιατί ακόμα δεν την έχει συναντήσει… είναι διαδικαστικό το πρόβλημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η Βίκυ έστειλε το δικό της πακέτο στην Τουρκάλα με σκοπό να τη γνωρίσει από κοντά, όμως κόλλησαν στη διαδικασία. «Κάναμε μια προσπάθεια να τη φέρουμε στην εκπομπή, να κάνουμε ένα ωραίο “Πακέτο” με μένα, αλλά κάποιο διαδικαστικό, τεχνικό θέμα μας καθυστέρησε! Ενδέχεται όμως να το κάνουμε μελλοντικά».