Δείτε την συγκινητική ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τον παππού της, που έχει φύγει από τη ζωή

Δείτε την συγκινητική ανάρτηση της Δανάης Μπάρκα για τον παππού της, που έχει φύγει από τη ζωή

Η Δανάη Μπάρκα είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και συχνά μοιράζεται στιγμιότυπα της καθημερινότητας της εκεί.

Η ηθοποιός, αυτή τη φορά έκανε μια πάρα πολύ συγκινητική ανάρτηση για τον παππού της που έχει φύγει από τη ζωή και θα είχε την ονομαστική του γιορτή, αφού τον έλεγαν Ανδρέα.

Με ένα μακροσκελές κείμενο και μια φωτογραφία από τα παλιά,όπου ποζάρει στην αγκαλιά του παππού της, η Δανάη Μπάρκα εξέφρασε το πόσο της λείπει ο παππού της καθώς και την αδυναμία που του είχε.

«Χρόνια πολλά Ανδρέα!
Το αγαπημένο μου αντρικό όνομα. Εσείς που με ακολουθείτε καιρό-ξέρετε γιατί. Εσείς που δεν με ακολουθείτε καιρό θα μάθετε ότι αυτό ήταν τον όνομα του παππου μου!

Μπορεί να μην τον «χαίρομαι» πια αλλά χαίρομαι που με μεγάλωσε,που υπήρξα το μικρότερο παιδι του όπως έλεγε,που με πήγαινε σχολείο,που πηγαίναμε βόλτες στον Εθνικό κήπο,που κοιμόμουν αγκαλιά του,που με μάλωνε αν έλεγα κακές λέξεις,που κοροϊδεύαμε την γιαγιά και γελούσαμε ώρες ατελείωτες και που έστω μια φορά με είδε στο θέατρο και έκλαιγε από χαρά 

Χαίρομαι ακόμα και για τις άσχημες στιγμές του νοσοκομείου που μου έσφιγγε το χέρι όταν πονούσε κι εγώ του τραγουδούσα-μπορεί να ήταν σκληρή εικόνα αλλά το ότι ήμουν δίπλα του μέχρι και την τελευταία στιγμή και τα περάσαμε όλα χέρι χέρι για μένα είναι αρκετό ώστε να ξέρω πως είδε ότι η αγάπη μου γι αυτόν θα με έκανε να στέκομαι δίπλα του για πάντα!

Σ αγαπούσα παππου μου αλλά περνώντας τα χρόνια και βλέποντας ποσά έχω μάθει από σένα σ αγαπαω περισσότερο! Και όπως είπαμε…θα μιλαω τόσο συχνά για σένα μέχρι να σε μάθουν και να σε αγαπήσουν όλοι
Η ποντίκω σου»