Δείτε την Ρούλα Κορομηλά σε παιδική ηλικία | Είναι αγνώριστη

Δείτε την Ρούλα Κορομηλά σε παιδική ηλικία | Είναι αγνώριστη

Με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας να κάτσουμε σπίτι για τη μη εξάπλωση του κορωνοϊού συμμορφώθηκαν πολλοί Έλληνες celebrities ανάμεσά τους και η Ρούλα Κορομηλά.

Η παρουσιάστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, συχνά μοιράζεται με τους followers της διάφορες στιγμές της καθημερινότητας της.

Η Ρούλα Κορομηλά με ανάρτηση της στο Instagram θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους της μια φωτογραφία από όταν ήταν πολύ μικρή ακολουθώντας το trend των τελευταίων ημερών.

“Υπάρχει χρόνος να τακτοποιείς πράγματα, αφημένα χρόνια στα συρτάρια, να σκεφτείς, να νοσταλγήσεις ή να αναθεωρήσεις… Βλέποντας αυτή την παιδική μου φωτογραφία, σκέφτηκα πως οι γονείς μου προσπαθούσαν να δημιουργούν μαζί μου ένα κλίμα ανοιχτό για επικοινωνία. Αυτό με βοήθησε και με δυνάμωσε! Θεωρώ πως όταν ως παιδί αισθάνεσαι ότι οι γονείς σου σε αγαπούν, σε αποδέχονται και το δείχνουν έμπρακτα, είναι πιο πιθανό να μπορείς μοιράζεσαι τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις ανησυχίες μαζί τους, χωρίς ενδοιασμούς και φόβο…♥”, έγραψε η Ρούλα Κορομηλά στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε.