Δείτε την πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Λουίζα Βούρου από το μαιευτήριο

Δείτε την πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Λουίζα Βούρου από το μαιευτήριο

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, η Μαρία Λουίζα Βούρου έγινε για πρώτη φορά μανούλα καθώς έφερε στον κόσμο το γιο της, καρπό του έρωτά της με τον Γιάννη Παπαγεωργίου.

Η παρουσιάστρια πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο ΡΕΑ, την Τρίτη 2 Οκτωβρίου και μαζί με το σύζυγό της και το μωρό τους ξεκίνησαν τη νέα τους ζωή.

Η Μαρία Λουίζα, έκανε την πρώτη της ανάρτηση για να ευχαριστήσει όλους όσους τις ευχήθηκαν, το γυναικολόγο της αλλά και το ιατρικό προσωπικό. Στη φωτογραφία βλέπουμε τη Μαρία Λουίζα Βούρου αγκαλιά πάνω στο σύζυγό της στο δωμάτιο της κλινικής με τα δώρα και μπαλόνια δίπλα τους και έγραψε στην λεζάντα:

«Our boy is here #happyparents Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές σας!! Δεν έχω καταφέρει να απαντήσω σε όλους γιατί ο μικρούλης μας έχει τρελάνει! Ευχαριστώ πολύ το @rea_maternity και όλο το προσωπικό του που μας πρόσεξαν και μας φρόντισαν τις πρώτες μέρες του ερχομού του γιου μας! Τεράστιο ευχαριστώ στον αγαπημένο μου γιατρό που εμπιστεύομαι 12 χρόνια Dr Ιωάννη Δημητριάδη #babyboy #newbornbaby#happymama #happydaddy».

https://www.instagram.com/p/Bogsdn9lyCn/?utm_source=ig_embed