Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία της Ελένης Χατζίδου και την έκπληξη γενεθλίων της

Δείτε την οικογενειακή φωτογραφία της Ελένης Χατζίδου και την έκπληξη γενεθλίων της

Τα γενέθλια της έχει στις 28 Ιουνίου η Ελένη Χατζίδου που απολαμβάνει κάθε στιγμή της προσωπικής της ζωής στο πλευρό του συζύγου της, Ετεοκλή Παύλου και της κορούλας τους.

Η τραγουδίστρια φέτος κλείνει τα 40 της χρόνια και ο σύζυγός της με την κόρη τους, την μητέρα του και τον αδερφό της της ετοίμασαν μια έκπληξη.

Η Ελένη Χατζίδου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες και ένα βίντεο από την έκπληξη που της ετοίμασαν τα αγαπημένα της πρόσωπα και έγραψε:

«Σήμερα γίνομαι 40!!! 40 υπέροχα χρόνια πραγματικά! Δεν έχω να παραπονεθώ για τίποτα,να στεναχωρηθώ για τίποτα, δεν έχω απωθημένα, δεν έχω καημούς, μέσα μου έχω μόνο Χαρά κ ευγνωμοσύνη… Χτες το βράδυ επιστρέφοντας σπίτι μετά από μια ακόμη δύσκολη μέρα το μόνο που ευχόμουν είναι να προλάβω τη μπέμπα Ξυπνητή για να της πω μια καληνύχτα! Όχι μόνο την πρόλαβα αλλά ο άντρας μου ο κουνιαδός μου και η πεθερά μου, μου είχαν ετοιμάσει την ωραιότερη έκπληξη γενεθλίων!!! Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τις ευχές! Αντεύχομαι για ακόμη περισσότερα».