Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Blanca Suárez

Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της η Blanca Suárez

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ισπανικής σειράς του Netflix, Las Chicas del Cable στο ρόλο της Lidia Aguilar/Alba Méndez.

Η Blanca Suárez ως λάτρης των social media και ιδιαίτερα του instagram, μοιράζετε αρκετά συχνά στιγμές της προσωπικής και επαγγελματική της ζωής με τους Followers της.

Αυτή τη φορά, η ηθοποιός αποφάσισε να μοιραστεί με τους followers της, μια φωτογραφία που ποζάρει με την νεα αλλαγη που εκανε στα μαλλιά της.

Συγκεκριμένα, η Blanca Suárez είπε να πει αντίο στον ξανθό και τον χάλκινο τόνο που είχε στα μαλλιά της για να υποδεχτεί έναν φωτεινό ανοιχτό καφέ τόνο φωτισμένο με χρυσές λάμψεις.

Παρόλο που οι ξανθές είναι αποχρώσεις που επωφελούνται ιδιαίτερα από τη φωτεινότητα του ήλιου, το καλοκαίρι δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να τα δείξετε. Και όλοι ξέρουμε γιατί: το αλάτι της θάλασσας, η δύναμη των ηλιακών ακτίνων, το χλώριο των πισινών….

Εκείνον που επέλεξε η ηθοποιός για να της κάνει αυτή τη φωτεινή καστανή αλλαγή ήταν η María Roberts, ιδρυτής του Studio Veinticinco, ο τόπος λατρείας πολλών Ισπανών διασημοτήτων για να συντονίσουν τα μαλλιά τους ή να κάνουν επεκτάσεις.

Η νέα εμφάνιση του Blanca Suárez είναι η ιδανική απόχρωση για να μην ανησυχείτε το καλοκαίρι. Ένα ανοιχτό καφέ με μερικές ελαφρύτερες ανταύγειες, σε ξανθό μέλι. Μια τέλεια απόχρωση για ανάπαυλα στους πιο απαιτητικούς ξανθούς και coppees συντήρησης κατά τη θερινή περίοδο, καθώς η οξείδωση δεν προκαλεί τα φοβερά αποτελέσματα που προκαλεί στις πολικές ξανθές ή κοκκινομάλλες. Επειδή το καλοκαίρι είναι εδώ για να το απολαύσετε, να μην ανησυχείτε.

Μάλιστα, η Blanca έχει τοποθετηθεί ως μία από τις πιο σημαντικές γυναικείες φιγούρες στη βιομηχανία λόγω της εντυπωσιακής ομορφιάς και του τολμηρού στυλ της. Αναμφίβολα, οι ριζικές αλλαγές της εικόνας, όπως η βαφή των μαλλιών της.