Δείτε την αποκαλυπτική φωτογράφισή της Jennifer Lopez δίπλα στον Maluma

Δείτε την αποκαλυπτική φωτογράφισή της Jennifer Lopez δίπλα στον Maluma

«Φωτιά» στο εξώφυλλο του περιοδικού Billboard βάζουν η Jennifer Lopez και ο Maluma.

Με τη σέξι Jennifer Lopez να ποζάρει με αποκαλυπτικό μαύρο φόρεμα Monot με αβυσσαλέο άνοιγμα μέχρι τον γοφό της και εξίσου σέξι κόψιμο στο στήθος.

Στην έκτη δεκαετία της ζωής της η Λατίνα star είναι πιο ισχυρή από ποτέ και ενώνει της δυνάμεις της με μία άλλη μεγάλη δύναμη στη μουσική βιομηχανία, τον mainstream Maluma για τις ανάγκες της ταινίας Marry Me ενώ δεν αποκλείεται και κοινή τους περιοδεία -όπως ανέφερε η Lopez στη συνέντευξη- μιας και έχουν κάνει και τραγούδι μαζί.

Οι δύο καλλιτέχνες είναι κυρίαρχοι στα charts και εξαιρετικά επιδραστικοί ως καλλιτέχνες με λατινογενή καταγωγή.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το αφιέρωμα του Billboard, το οποίο όπως παρατηρεί, το 2019 τα 5 πρώτα μουσικά βίντεο σε views στο Youtube ήταν από Λατίνους καλλιτέχνες.

Η Lopez μιλώντας στο περιοδικό αναφέρθηκε στο μήνυμα που ήθελε να στείλει με την εμφάνισή της στο Super Bowl το οποίο ήταν και πολιτικό:

«Ήταν μυθική στιγμή για μένα. Και υπήρχαν πολλά μηνύματα για τις γυναίκες, τα μικρά κορίτσια, τους Λατίνους στις ΗΠΑ και όσα υπομένουμε πολιτικά. Πρέπει να αντισταθούμε. Γι’ αυτό λέω “Για να σας ακούσω γυναίκες! Για να σας ακούσω Λατίνοι! Είναι καιρός να ακουστούμε! Η ψήφος μας μετράει, εμείς μετράμε».