Δείτε πως γιόρτασαν την 15η επέτειο του γάμου τους ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα

Δείτε πως γιόρτασαν την 15η επέτειο του γάμου τους ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα

Με μία διαφορετική φωτογραφία που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό τους στο Instagram, ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς γιόρτασαν την 15η επέτειο του γάμου τους.

Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε στην εξοχική κατοικία του ζευγαριού τους στο Μπίρκχολ Χαόυζ, στη Σκωτία. Οι δυο τους είναι ντυμένοι casual ενώ κρατούν στην αγκαλιά τους τα δύο τους αγαπημένα σκυλιά, Μπεθ και Μπλούμπελ.

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς παντρεύτηκαν στις 9 Απριλίου του 2005 σε μια λιτή τελετή στο δημαρχείο του Ουίνδσορ, μετά από μια ταραχώδη σχέση, που είχε διάρκεια περισσότερο από 30 χρόνια.

Τον πολιτικό γάμο ακολούθησε ευλογία από την εκκλησία, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο κάστρο του Ουίνδσορ. Το ζευγάρι πέρασε το μήνα του μέλιτος στην εξοχική βασιλική κατοικία Μπιρκχολ, στη Σκωτία.

Θυμίζουμε πως στις 25 Μαρτίου ο εκπρόσωπος του πρίγκιπα Κάρολου ανακοίνωσε πως ο πρωτότοκος γιος της βασίλισσας Ελισάβετ βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ η σύζυγός του ήταν αρνητική.

Επί μία εβδομάδα ο πρίγκιπας Κάρολος τέθηκε σε αυτοαπομόνωση, με ήπια συμπτώματα και η Καμίλα παρέμεινε επί 14 ημέρες σε απομόνωση, σε άλλο δωμάτιο της κατοικίας τους.