Δείπνο στον ουρανό με ερωτευμένα ζευγάρια και την Κατερίνα Γκαγκακη

Δείπνο στον ουρανό με ερωτευμένα ζευγάρια και την Κατερίνα Γκαγκακη

Η PANDORA γιόρτασε την Ημέρα των Ερωτευμένων με έναν ξεχωριστό τρόπο, προσφέροντας πρωτότυπα δώρα βιωματικής εμπειρίας, ειδικά σχεδιασμένα για όσους επέλεξαν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους στα Concept Stores της σε όλη την Ελλάδα.

Μέσα από εκατοντάδες συμμετοχές, μετά από κλήρωση δέκα υπερτυχερά και ερωτευμένα ζευγάρια απόλαυσαν ένα ειδικά σχεδιασμένο PANDORA unique exclusive prive δείπνο στο «Dinner in the Sky», την παραμονή της γιορτής των ερωτευμένων. Οι τυχεροί απόλαυσαν 4 γευστικά πιάτα και μια μοναδική ειδικά σχεδιασμένη για την περίσταση γλυκιά δημιουργία του Διονύση Αλέρτα, στο εναέριο εστιατόριο της Αθήνας με την μοναδική θέα, το οποίο άνοιξε την κουζίνα του ειδικά για τα 10 ερωτευμένα ζευγάρια της PANDORA.

Παράλληλα με το δείπνο τους τα 10 τυχερά ζευγάρια έλαβαν μέρος σε ένα πρωτότυπο «εναέριο» ζωντανό ραδιοφωνικό show του Love Radio 97.5 που παρουσίασε η Κατερίνα Γκαγκάκη. Οι ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού μάλιστα, στη συγκεκριμένη εκπομπή, απόλαυσαν αγαπημένα ερωτικά τραγούδια τα οποία είχαν επιλέξει τα 10 τυχερά ζευγάρια. Η μοναδική εμπειρία των νικητών του διαγωνισμού της PANDORA συνεχίστηκε και την επόμενη ημέρα καθώς ένα από τα δέκα ζευγάρια πραγματοποίησε ραδιοφωνική εκπομπή μαζί με την Κατερίνα Γκαγκάκη την Πέμπτη 18/2, στο studio του LOVE RADIO.

Τέλος, οι 100 πρώτοι άνδρες που πραγματοποίησαν τις αγορές τους στα Concept Stores της Pandora, το προηγούμενο διάστημα κέρδιζαν ένα ειδικά σχεδιασμένο πρόγραμμα ανδρικής περιποίησης από την εξειδικευμένη ομάδα των «Los Barberos», η φήμη των οποίων έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα.

H PANDORA με αυτό τον πρωτότυπο τρόπο θέλησε να ευχαριστήσει και να φροντίσει εξίσου και τους άνδρες καταναλωτές της!