Δανάη Μπάρκα: “Όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί. Το τι θεωρεί ωραίο ο καθένας…”

Δανάη Μπάρκα: "Όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί. Το τι θεωρεί ωραίο ο καθένας…"

Με μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram, η Δανάη Μπάρκα μίλησε για τη διαφορετικότητα των ανθρώπων, την ομορφιά, τα παραπανίσια κιλά αλλά και για το «ωραίο» που είναι εντελώς υποκειμενικό.

«Θα πω μόνο τα εξής: Όλοι οι άνθρωποι είμαστε διαφορετικοί. Κανείς δεν έχει την υποχρέωση να αποδεχτεί κανέναν γιατί κανείς δεν έχει έρθει στην γη με τον τίτλο του “αποδοχέα” για να ορίσει τι πρέπει να υπάρχει και τι όχι.

Το τι θεωρεί “ωραίο” ο καθένας είναι εντελώς υποκειμενικό. Τον τρόπο και τις εκφράσεις που χρησιμοποιεί ο καθένας για να εκφραστεί τα ορίζει η παιδεία και η μόρφωσή του. Παιδεία δεν είναι το Πανεπιστήμιο. Παιδεία είναι η συμπεριφορά, η καλλιέργεια, η ευγένεια και η διακριτικότητα (και άλλα πολλά)…

Η εικόνα αλλάζει, η λάμψη υποχωρεί, το δέρμα ζαρώνει, η ενέργεια πέφτει, το σώμα κρεμάει. Ένα κοφτερό μυαλό, ένα αληθινό χαμόγελο, το χιούμορ, η εξυπνάδα, η ευφυΐα, η ευγένεια, η αισθητική, η ενσυναίσθηση, η δοτικότητα και η καλλιέργεια ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΙ όσα χρόνια και αν περάσουν. Στο τέλος αυτά μένουν!» έγραψε η Δανάη Μπάρκα.