Δήμος Βερύκιος: «Όταν κάποιος φεύγει με τον τρόπο που φεύγει…»

Δήμος Βερύκιος: «Όταν κάποιος φεύγει με τον τρόπο που φεύγει…»

Όπως είναι γνωστό, ο Δήμος Βερύκιος δεν λέει τίποτα τυχαία. Έτσι και λίγο πριν ολοκληρώσει τη ζωντανή σύνδεση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, σχολίασε το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη.

Ο δημοσιογράφος του Alpha απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψουν οι δύο παρουσιαστές στο κανάλι της Κάντζας και να ξανα κάνουν το «Δέστε τους».

Είπε χαρακτηριστικά «Χτυπάει χθες το τηλέφωνό μου, ήταν από ένα κανάλι, και με ρωτούν αν υπέγραψε ο Μουτσινάς με την Ηλιάκη στον Alpha. Λέω, πρώτη φορά το ακούω δεν ξέρω τίποτα, αν έχουν γίνει συζητήσεις. Αλλά και συζητήσεις να έχουν γίνει, έχουν γίνει χωρίς τον ξενοδόχο. Όποιος φεύγει, δύσκολα επιστρέφει και τις περισσότερες φορές δεν επιστρέφει. Μοναστήρι ναι, αλλά να είμαστε καλά όλοι και το λέω γενικώς… Δε νομίζω ότι ο Κοντομηνάς θα έκανε κινήσεις επιστροφής, όταν κάποιος φεύγει με τον τρόπο που φεύγει. Άλλωστε, ο Νίκος καλό παιδί, δεν έκανε και τίποτα παραπάνω από την Κωνσταντίνα. Αφού έχουμε την Κωνσταντίνα. Νίκος, Κωνσταντίνα…»