Δήμος Βερύκιος: Για την επιστροφή Μουτσινά-Ηλιάκη στον Alpha

Δήμος Βερύκιος: Για την επιστροφή Μουτσινά-Ηλιάκη στον Alpha

Ο Δήμος Βερύκιος μέσα από την εκπομπή Happy Day αποφάσισε να τοποθετηθεί για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη στον Alpha. Πριν λίγες ημέρες, ο δημοσιογράφος είχε ρίξει τα καρφιά του εναντίον του παρουσιαστή.

Νωρίτερα ο ίδιος τοποθετήθηκε για όλα όσα είχει πει πριν ημέρες εναντίον του Νίκου Μουτσινά«Η δική μου δημόσια παρέμβαση επί του θέματος έγινε σε μια στιγμή που γνώριζα ότι είχαν βαλτώσει οι πολύμηνες διαπραγματεύσεις για το εάν έρθει ή δεν έρθει στο κανάλι. Νομίζω ότι τελικώς, αυτές οι διαπραγματεύσεις στέφθηκαν με επιτυχία και συνετέλεσε και η δική μου ώθηση. Για την επιτυχία αυτής της συμφωνίας νομίζω ότι πρέπει να χαιρόμαστε όλοι εμείς εδώ της μεγάλης οικογένειας του Alpha και κυρίως να χαίρονται οι επιθετικοί της ομάδας που είναι πιστοί στη φανέλα και όχι παραδόπιστοι στο χρήμα. Γιατί η συγκεκριμένη περίπτωση δείχνει ότι στη ζωή δεν είναι το παν το χρήμα. Τα υλικά μέσα έρχονται και παρέρχονται, υπάρχουν και ηθικές αξίες».

Η συγκεκριμένη τοποθέτησή του δείχνει πως στο κρίσιμο σημείο της διαπραγμάτευσης, η παρέμβασή του ήταν καθοριστική. Το χαρακτηριστικό σχόλιό του: «Πάντα ένας οργανισμός πρέπει να είναι και μεγαλόψυχος και να δίνει χώρο στη μεταμέλεια. Άλλωστε, εγώ προσωπικά είμαι του δόγματος «τόπος στα νιάτα», αλλά και όχι να σκοτώνεις τα γέρικα άλογα. Να τους δίνεις τη δυνατότητα μέσα από ένα ειδικό ντοπάρισμα να κάνουν τη μέγιστη απόδοση. Το ζητούμενο είναι ο καθένας μας να καταλαβαίνει το ειδικό βάρος που έχει κάθε φορά. Να ξέρει πότε θα αποσύρεται και το κυριότερο, να ξέρει πόσο ζυγίζει κάθε φορά. Αυτό ισχύει για όλους μας».