Δήμος Βερύκιος: «Αν πήγαινα στον Λαζόπουλο θα με έφτυναν»

Δήμος Βερύκιος: «Αν πήγαινα στον Λαζόπουλο θα με έφτυναν»

Συνέχεια στα λόγια του για τον Λάκη Λαζόπουλο έδωσε ο Δήμος Βερύκιος, μετά την απάντηση του για το μέλλον του «Aλ Τσαντίρι».

Αφορμή για ξέσπασμα του δημοσιογράφου στάθηκε η ερώτηση για την απουσία του από την θεατρική πρεμιέρα του Λάκη Λαζόπουλου, παρών στην οποία ήταν και ο πρόεδρος του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς.

O δημοσιογράφος είπε:

«Δεν ήρθα γιατί δεν θεωρώ τον εαυτό μου κουταβάκι. Δεν ήθελα να στείλω λάθος μήνυμα, ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια, ότι με τον Λάκη είναι όλα μέλι γάλα. Για μένα δεν είμαστε οικογένεια πια. Δεν νιώθω πια οικογένεια με τον Λάκη, δεν μπορώ να υποκριθώ. Θα ήταν προσβολή απέναντι στους εργαζόμενους του Alpha, εάν ερχόμουν στην πρεμιέρα».

Σε έντονο ύφος, ο Δήμος επέκρινε την στάση του ηθοποιού στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών, λέγοντας:

«δεν ήταν με εμάς, ήταν με τους άλλους, με τον Νίκο Παππά. Ήταν με τα σκυλιά του Βαλαωρίτη που μπήκαν μέσα στο χωράφι μας να μας χαλάσουνε το φύτρο. Δεν μπορώ στα μάτια και στα πρόσωπα των εργαζομένων του Alpha να έδινα χθες το μήνυμα ότι είναι όλα μέλι γάλα».

«Εμένα αν με έβλεπαν οι εργαζόμενοι του Alpha στην πρεμιέρα του Λάκη θα με φτύνανε!» και συνέχισε, διερωτήθηκε αν υπάρχει αριστερός εκατομμυριούχος ηθοποιός!