Δήμητρα Αλεξανδράκη: “Με ενόχλησε το σχόλιο “τσιτσίδι”, είναι σεξιστικό”

Δήμητρα Αλεξανδράκη: "Με ενόχλησε το σχόλιο "τσιτσίδι", είναι σεξιστικό"

Ένταση είχαμε στο «Καλοκαίρι #Not» όταν μίλησε ζωντανά η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Αφορμή στάθηκαν κάποια σχόλια που έγιναν στην εκπομπή, σχετικά με τη γυμνή φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram το μοντέλο.

Το σχόλιο που ενόχλησε τη Δήμητρα Αλεξανδράκη έγινε από τη Ναταλί Κάκκαβα, με τις δύο γυναίκες να έρχονται σε αντιπαράθεση και τον Γρηγόρη Γκουντάρα να παρεμβαίνει.

«Είδα και χθες ότι κάνατε κάποια σχόλια. Χθες το βράδυ τα είδα, αν τα είχα δει νωρίτερα, μπορεί σήμερα να μην έβγαινα. Για την τελευταία φωτογράφιση που έχω αναρτήσει στο Instagram, έγινε ένα σχόλιο το οποίο εγώ θεώρησα αρκετά σεξιστικό, από μία γυναίκα προς μία άλλη γυναίκα. Ότι είναι και φέτος της μόδας να είμαστε όλοι τσιτσίδι. Δεν ξέρω πως εσείς έχετε την έννοια μοντέλο στο μυαλό σας. Άκουσα την έκφραση πως είναι της μόδας να είσαι τσιτσίδι. Μοντέλο είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να πουλήσει όσο καλύτερα γίνεται ένα προϊόν. Θεωρώ πως δε προσβάλλω κάποια αισθητική. Και ειδικά από μια τόσο όμορφη γυναίκα δεν περίμενα ένα τέτοιο σχόλιο» είπε μεταξύ άλλων η Δημητρα Αλεξανδράκη.

Η Ναταλί Κάκκαβα με τη σειρά της τόνισε: «Μακριά από μένα τα σεξιστικά σχόλια. Η λέξη τσιτσίδι δε νομίζω πως σε πρόσβαλε κάπου. Είναι χαριτομενιά. Για μια γυναίκα που έχει τόσο έντονη προσωπικότητα όσο εσύ, θέλω να σε βλέπω και διαφορετικά. Που είναι το κακό; Η πρόθεσή μου δεν ήταν να σε θίξω».

Τελικά τα πνεύματα ηρέμησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας λέγοντας: «Δήμητρα μου μη μας κάνεις τέτοια σεμινάρια. Δεν έχει μπει από εμάς καμία ταμπέλα. Αν θεώρησες πως αυτό το σχόλιο σε θίγει το εξέλαβες πολύ λάθος. Δε θα έπρεπε να σε θίξει».