Δέσποινα Μοίρου: Δεν φαντάζεστε που βρίσκεται σήμερα και με τι ασχολείται!

Δέσποινα Μοίρου: Δεν φαντάζεστε που βρίσκεται σήμερα και με τι ασχολείται!

Τα τελευταία χρόνια ζει στην Αμερική κάνοντας διεθνής καριέρας. Η Δέσποινα Μοίρου, εγκατέλειψε την Ελλάδα για να πάει στο Hollywood, όπου φαίνεται να τα καταφέρνει μια χαρά.

Η ηθοποιός, πρόσφατα τιμήθηκε με το βραβείο της καλύτερης Stand Up Comedian και μιλώντας στην εφημερίδα Espresso, είπε:

“Λατρεύω την κωμωδία κι ένιωθα ήδη περηφάνια που έκανα stand up comedy στα μεγαλύτερα κλαμπ του Λος Αντζελες και της Νέας Υόρκης. Η βράβευσή μου, όμως, ήταν μια μοναδική εμπειρία και αισθάνθηκα πραγματικά μεγάλη τιμή! Το θέατρο ήταν κατάμεστο και το κοινό πολύ θερμό απέναντί μου. Τόσο θερμό, που γινόταν πανικός… Για να καταλάβετε, φεύγοντας από το θέατρο, μου λείπανε αξεσουάρ, όπως το ένα σκουλαρίκι μου, ενώ μου έσκισαν το παλτό την ώρα που έμπαινα στο ταξίδι”.

Η Δέσποινα να είναι μία από τους ελάχιστους Έλληνες που κάνουν καριέρα στο εξωτερικό, παρόλα αυτά δεν ήταν όλα ρόδινα στο ξεκίνημά της.

“Τον πρώτο καιρό δυσκολεύτηκα με τη γλώσσα, γιατί, ενώ δούλευα, μάθαινα τα λόγια των ρόλων και δεν ήξερα καθόλου αγγλικά. Σαν τον Χαβιέ Μπαρδέμ! Μετά άρχισα να μαθαίνω τη γλώσσα. Ευτυχώς, όμως, δεν αντιμετώπισα ρατσισμό”, εξήγησε.