Δέσποινα Βανδή: Μιλάει για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού!

Δέσποινα Βανδή: Μιλάει για το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού!

Στην εκπομπή «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» και την Όλγα Λαφαζάνη, μίλησε η Δέσποινα Βανδή με αφορμή τη συμμετοχή της στο musical, Mamma Mia.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε στο αν έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, στις μαγειρικές της ικανότητες, αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση αλλά και για την σειρά ρούχων που έχει.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από την εξομολόγηση της:

Εσείς είστε και μια πολύ καλή μαμά, σας έχουν ζητήσει τα παιδιά ένα τρίτο παιδί; Το είχατε σκεφτεί ποτέ;

Τρίτο παιδί; Τρίτο παιδί το σκεφτόμουν παλαιότερα αλλά δεν, μετά όταν μπαίνεις σε μία διαδικασία και ξεπαιδιάζεις,  λες πως μπαίνεις σε τέτοια διαδικασία πάλι από την αρχή, ξεκινάς κυτταρίτιδα, μετά να χάσεις, μετά είναι οι αϋπνίες ,οι μαύροι κύκλοι, δεν κοιμάται το βράδυ, τα δόντια και όλο αυτό όταν το έχεις περάσει και είναι τα παιδιά σε μία κατάσταση που επικοινωνείς και συνεννοείσαι και είναι όλα καλά, λες παναγιά μου πως ξαναμπαίνεις σε αυτό; Για αυτό όποια είναι να κάνει, να το κάνετε κοντά κοντά κορίτσια, αφού θα φάτε το πακέτο που θα το φάτε, φάτε το όλο μαζί μετά να χαλαρώσετε.

Τα έχετε περάσει μετά αυτά; το άγχος; να χάσετε τα κιλά; την ανασφάλεια;

Φυσικά, δεν ήταν απλό θέμα ανασφάλειας, ήταν θέμα δουλειάς και έπρεπε να επιστρέψω στη δουλειά μου, έπρεπε να χάσω το βάρος μου. Στην Μελίνα το απόλαυσα, δεν μπήκα σε αυτή τη διαδικασία. Στο Γιώργο έπρεπε να γυρίσω σε 4 μήνες από την ώρα που γέννησα γιατί είχα εμφανίσεις, δεν είχα το χρόνο τόσο ιδιαίτερα να το απολαύσω και δεν ήμουν από τις γυναίκες που τα χάνουν εύκολα, παιδεύτηκα πάρα πολύ. Πολύ γυμναστική, πολύ διατροφή, μεγάλο σπάσιμο νευρών, να λες μαρούλι έφαγα το προηγούμενο βράδυ πως γίνεται να πάρω 100 γραμμάρια και να μην χάσω.